Hittills.. (eller hur det nu stavas)

Så fungerar min dator pretty good så jag är en happy girl :]

Imorgon åker pappa och jag på svamp och blåbärsjakt.

Kritisk!

Folk's! Jag har fått en ny dator då den gamla kollapsade.. Men jag är fortfarande kritisk mot den.. Ska avvakta lite och se vad som händer ;)



Så här ser den ut, man ser ju inte så mycket när det är en internetbild men; Det är pianolack på hela förutom framsidan som har en lite randig struktur, jag vet inte om jag vågar kalla det för borstat stål, men något liknande är det. Sen står det att batteriet ska hålla i tio timmar, men det finns väl ingen jäkel som tror på det? Cam har den också, med lite roliga finesser, till exempel som;


Politisk look till exempel ;) Eller vad man nu vill kalla det.. Fanns massor!

Bra ljud verkar det också vara, har inte testat maxvolymen än, men kommer ju ändå koppla in mina dunderbraiga högtalare sen så det kvittar ju ;)

Men snart gott folk, så åker jag ner till ICA och köper den senaste av "Buslätta korsord". Den kom ut den 27e, alltså igår, och ska ha en extra stor barnbilaga, loooooove! Ska bara äta hemmagrillad kyckling med rissallad först ;)

God bless


Snart på resande fot..

men först tänkte jag visa den lilla hunden jag var hundvakt åt i fredags kväll :)


Zelda, inte alls gammal :) På kvällen när jag tyckte att hon skulle sova så började hon slicka på min vägg, haha!

Hur söt som helst är hon i alla fall, och väldigt snäll. Dock har hon inte riktigt lärt sig att lyssna när man kallar på henne, men det kommer ju ;)


Men på tal om annat... Om några timmar är jag och Elin påväg mot Köpenhamn, är så jäkla pepp!!!! Kommer nog att bli hur kul som helst! :) Mp3n är laddad (tur jag kom ihåg det), och....


..väskan är nästan färdigpackad och jag kom ihåg att lägga ner min dyrbara dricka för i Köpenhamn ska man supa! ;) Måste verkligen ta kort på rummen... Vad man kan se på bilder så är det helt cyber, toan är som nån rymdraket, haha!

Och till sist vill jag visa min nya hylla som är greit att ha!

Speciellt till en som jag som har 9782496238974623987435 prylar ÖVERALLT ;)

God bless you mina vänner



Imorgon..

Åker jag till Köpenhamn :)

God bless

Bara så någon vet...

Det är inte alls kul att skriva utan att få responsssssss. Så snart slutar jag om inget händer ;)


Mariannelunds karamellkokeri!

Det var inte som jag hade tänkt mig! Jag trodde att man skulle få gå i gånger, ungefär såm på ÅBRO bryggeri´s rundtur, fast mycket mindre förståss. Men så var det ju inte, det var bara ett fönster från godisshopen man fick kolla igenom... Men men, man fick ju i alla fall se lite produktion, t.ex. en person som stod och rullade en JÄTTESTOR deg, som troligtvis skulle bli fudgekola:)

Jag trodde också att de skulle ha ett jättestort utbud på godis, kändes nästan som att det fanns mer på marknaden i fjol. Men vad gör det, jag fick ner lite i min påse i alla fall :)




Det man ser på bilden var i stort sett det de hade, men det är ju bara gott godis :)


En suddig bild på den lite lyxigare sidan av godiset. De hade som smakprov en "kaffekaka", smakade precis som en kaka mormor gjorde när jag var mindre, himmelsk god!! Snickers nånting var det..

På vägen hem besökte vi Katthult som var väldigt annorlunda mot vad det var då jag sist var där (väldigt många år sen).. Då fanns det ingen turistshop, ingen sån stor parkering, inga djur och inte lika många turister.. Snart är det väl Rumskulla som blir turistmålet i Småland ;) Vi stannade också på en fin fikaplats omgiven av mycket vacker natur! Alla tre köpte var sin sån här från karamellkokeriet...


Den kanske inte ser så stor ut men ack! Man blev proppmätt efter halva ;)

~God bless~


Äventyr!

Åker till Mariannelunds karamellkokeri idag med bruren och Angelina, kanske laddar upp lite bilder senare! :)

Nya dojer!



Såg förövrigt att Therrorese hade likadana fast lite ljusare på ett foto, men vad gör det om hundra år :)
De gamla fina med nitar på svek helt och hållet, och trots att jag inte hade något kvitto kvar på skorna så fick jag både pengar och ett leende tillbaka då hon försökte hjälpa mig att hitta ett par nya, men eftersom att mina fötter är breda som en överkörd padda så letade jag vidare. Hittade tillslut de här förhoppningsvis kvalité-skorna på Nymans :)

Ikväll blir det att se vad den nyinredda Kinarestaurangen kan erbjuda, mums på det, gratis blir det också eftersom min bror bjuder :) Angelina hänger också med såklart, så det blir kvalitétstid som alltid uppskattas :) Kanske ska jag våga beställa något annat än kycklingspett med jordnötssås den här gången?
Tar med mig kameran och hoppas på att jag kommer ihåg att fota lite.

Imorgon blir det jobb och en massa Hurran för Elin som fyller 20! :) :) :)

En gammal härlig bild på Elin och Josefine, då hon fyllde 15 år. Tur att vi inte håller på med såna där galenskaper längre i alla fall ;) haha.. Notera även disktrasan som en extremt packad Josefine håller i mot Elins axel som utan deras tänkande, är full med Josefines spyor då vi tvingade henne att torka upp efter sig, haha...

Åker bort över en natt :)

Imorgon åker jag, Therrorese och Hanna till Köpingsvik, Öland :) Ska gassas och badas i havet! Tar med ett tält och hittar den billigaste tältplatsen i hela staden, super!


Åh vad härligt! Men, tyvärr så slår INGET Böda sand.

Med längta inför imorgon så uppehåller jag mig med en tripp till stan med Elin, ska hitta lite grejer till hennes 20årsfest. Ikväll blir det att se Twilight Eclipse med Hanna, Therrorese och förhoppningsvis Nattis :)

RSS 2.0