Good words.

Delar med mig av mitt papper som sitter uppsattt på väggen bredvid databordet och som handlar om psykologi, definitioner på olika beteénden i det här fallet.
Titt som tätt tar jag och läser igenom papparet för att alltid vara påmind om viktiga ord inom psykiatrin eftersom det är något jag strävar efter att få arbeta med.


Jag hoppas att man kan se vad det står, vissa tycker säkert att det är meningslöst att läsa sånt här, men för mig är de här definitionerna hur bra som helst att veta om, och de stämmer verkligen, skönt att få ett ord satt på någons beteénde tycker jag :) Det här är bara en liten del av pappret. exemplen har jag hittat på själv för att få en klar bild framför mig av vad jag menar, så bra att ha mycket erfarenhet av korkade ex i ryggsäcken :D
Man låter ju också väldigt smart om man till exempel säger till någon att; men varför rationaliserar du allt du sagt? ;) I mitt fall behöver jag ju inte verka smart, för jag vet ju redan att jag är det ;)

God Bless


Sysssssstemkamera!

Tyvärr är den inte min, utan min brors. Jag blir väldigt sugen på att skaffa en, bilderna blir ju så sjukt bra och det är så roligt att knäppa bilder med en kamera som nästan klarar av vad som helst! Sen finns det objektiv som jag skulle kunna dö för att få. Men för att ens börja sukta efter olika objektiv så är det nog bra att ha en kamera till det först ;) Får vänta ett tag till...

Här är några bilder jag knäppte för skojs skull... Blir man inte hungrig när man ser den här bilden?

Inte jag i alla fall ;) Såg maten i stekpannan som ett bra objekt att fota på, och man kan verkligen se hur bra kameran är! Med en vanlig digitalkamera på såhär nära håll skulle allt bara bli ljust och konstigt, här får man verkligen med all glans från pappas äckliga uppvärmda pytt i panna som jag aktade mig ifrån ;)


Här kan jag inte skylla på något annat, jag var verkligen en ginger, och det finns värre bilder där håret verkligen lyser! Frågan är om klänningen var köpt i en affär eller om mamma hittade tyget i något dödsbo och sydde mig en? Hårfärgen har jag i alla fall fått från pappa, han var också rödhårig som liten ;) (Tur att min kropp är så smart och får sånt där tjaffs att växa bort)


Någon likhet? :D


Puffis chillar i soffan! Träligt att hennes ögon reflekteras av kamerablixten, men hon är vacker i alla fall ;)


Say whuuuuut?

Visst är det gulligt när hundar lägger huvudet på sné när de ska lyssna? :D

G O D  B L E S S


All done!

Här kommer bilder på ett färdigt Tv-rum! Visst blev det fint?


Svart bord, och nya, uppsatta tavlor och en klocka.





Skönt att allt är färdigt, tycker det ser så illa ut när det ligger kablar, verktyg och skräp på golv, tycker inte ni också det?


A.S.G

´Daaaaaarn vad jag älskar Jack Black! Skulle gärna ta'n som man, man skulle nog nästan alltid ha roligt. Visste ni att han har barn förresten? Hur kul att ha den mannen som pappa?!
Gullivers resor var verkligen hur bra som helst, rekommenderar den verkligen! Det jag tyckte var roligast i hela filmen var när han hamnade i en lite konstig situation hos en "liten" flicka...


Haha, man MÅSTE verkligen se den!
Ännu bättre hade den varit i 3D, men tyvärr hade Västervik inte dom finesserna än..

Och en till sak!
En ny PIRATES OF THE CARRIBEAN kommer ut på bio snart!! Helt klart ett BIG måste! Några nya skådespelare, bland annat Penelopé Cruz, kommer att medverka i filmen. Ytterligare en film där man kan dregla över Johnny Depp som pirat ;)

Hoppas ni hade en lika skrattfull söndag som jag :D


Killerbio!

Åh, idag åker jag och Jessika till Västervik för att se på bio! Det blir Gullivers resor i 3D, hur kul?!



Med självaste Jack Black som huvudroll. Han är hur grym som helst! Eller hur?
Jag tycker bio är en perfekt underhållning för en söndag! Jag börjar heller inte skolan försen vid klockan 14.00 imorgon, visst låter det otroligt jobbigt?!



Testade en av mina ansiktsmasker idag, peel-off'en, riktigt skönt att dra bort kan jag säga! Nu ska det bli ännu skönare att hoppa in i duschen med ett jätterent ansikte ;)

Efter duschen ska jag åka ut till pappa, gå en sväng med hunden och byta bil med pappsi, jag vågar inte ta min bil, den skulle säkert falla ihop på vägen ;)

Ska nog ha på mig lite av det nya jag köpte igår, legginsen, halvtuperat hår med en sån där svart rosett i luggen, blir nog prima fin som vanligt! ;)


Reslutat av shopping

(Föör dyrt egentligen!)

Men det var ju saker jag ville ha och behöver ;)


Från vänster;
- 3 ansiktsmasker från Kicks
- Jätteliten sminkborste till ögonbrynen
- Ögonbryns-skugga (svindyr!)
- Leggins, man får aldrig nog av leopard ;)
- Body lotion Hello Kitty vaniljdoft
- Myrraolja (För bättre nagelband och snabbare växt)
- Nagelborttagningsmedel utan aceton från Depend, superviktigt!
- Vanligt basic nagellack, använder jag alltid för att bara piffa upp naglarna till en ljusare ton.
- Lim för nageldekorationer
- Klistermärksdekorationer till naglarna, de får funka tills jag köper riktiga pärlor.
- Svarta små söta rosetter till håret
- Bilstereo, yaaaaay!

Jag skulle egentligen införskaffat mig skor, men det fanns inga?! Eller jo, ett par som var dödens snygga på någon halvdyr affär, åh de var så fina!!! Exakt såna chaps som jag vill ha, men när priset är över 1000 kronor så få jag nöja mig med att dregla över dom :(

God bless


Ångbastu!

Jag har precis ångbehandlat mitt ansikte, riktigt skönt ;) Kokade bara upp vatten i tekokaren, hällde upp vattnet i en burk och satte ansiktet över och täckte mig med en handduk för att få så mycket värme och ånga som helst :D

Just nu sitter jag med Neutrogena's ansiktsmask i ansiktet, precis som igår, riktigt skönt!


Ser ut som ett spöke! ;) Men vad gör man inte för att få bättre hy!

Efter att jag sköljt bort ansiktsmasken som bara behöver vara på i 5 minuter använder jag neutrogenas ansikts-sprit, det känns verkligen som att huden kan andas när man dragit en bomullstuss med den vätskan på i ansiktet. Sen smörjer jag in mig med ansiktslotion =)

Jag tycker att det är bäst om man använder produkter av samma märke när man tvättar och smörjer in ansiktet så att huden vänjer sig :) Sen är det bra att byta till andra produkter någon gång ibland, tycker jag.

Varsågod till reklamen Neutrogena! Haha..


Chill-torsdag!

Visst är det skönt med sportlov hörrni? ;)

Jag har dock inte hunnit med det jag har velat göra under det, jag som tänkte att jag skulle vara hos pappa halva lovet men det blir nog bara en natt som det ser ut nu, ska nämligen ut dit idag! Och imorgon blir det att åka in tidigt som attan till stan (06.00!) med pappa för att sedan efter några ytterligare timmars sömn åka och besiktiga bilen. Nervous or not nervous? Inte... Än så länge ;) Det finns inga fel på min bil, den går ju framåt, det räcker väl?!



Snart är det helg också. Jag är fundersam över om jag ska ut i helgen, får se helt enkelt... I så fall blir jag nog nykter. Sen vet man ju inte om det blir några fel på bilen i alla fall? Då måste man ju ha pengar till det :(
Och en fet skatt på nästan 1000 kronor direkt efter...

Men jag tror att den klarar sig, man ska ju tänka kognitivt, eller hur? :D



Tar hand om mig själv.

Såhär snygg är jag den här förmiddagen ;) Efter ansiktsmasken blir det ögonbrynstrimmning!


Ett tappert försök till att se vinögd ut, ser mer skelögd ut? Sitter i nya tv-rummet och kollar på den nya HD LCD-tvn ;)

Lite halvtaskigt väder idag, men en liten disig sol kan ma allt se genom molnen :D Hoppas på att det blir fint väder i eftermiddag när jag ska ut och åka pulka och allt!


Nu är det chill som gäller.

Arbetade av sista dagen på lovet idag :) Nu är det bara chill som gäller ända fram till måndag då skolan börjar igen :)

Och vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag och Casandra som jag inte träffat på månader (!) ska åka pulka! :D Antingen det eller sopsäck, kanske passar mig bäst haha ;)

Någon mer som är otålig i väntan på att kvällens avsnitt av Big Brother ska börja? :D Ska nog se vad de i glashuset har för sig på elva.tv's webtv ;)


I need moooore!

Åh, vad lite Big Brother det var! VILL SE MER!!! Kommer nästan bli så desperat att jag kommer betala för att kunna se programmet 24/7! Men ska försöka att inte gå så långt hihi ;)

Men precis som jag förutspådde började den mörka tjejen, minns inte vad hon heter, kaxa! Fast jag kan förstå henne, en annan kille hade nämligen kallat henne neger, och det är ju vissa som tycker att det är ett nedvärderande ord. Jag skulle aldrig heller säga det till någon, säger hellre "den mörka" eller "den svarta", men helst av allt säger jag t.ex. Hon med röd klänning och tofs! Då brukar den svarande oftast säga, "jahaaaa du menar negern?"
Ja.
Men varför är det nedvärderande egentligen? För att det förekom bland slaverier? Eller är det bara en principsak att vissa använder ordet neger som ett nedvärderande ord? Själv diggar jag mörka människor, de flesta är riktigt roliga! De har sitt egna sätt att vara på, har sina roliga kommentarer och när dom väl kaxar så kaxar dom verkligen! Haha, skulle nog få skratta en hel dag om man fick möjligheten att umgås med en sån person som "Gurkan", han som är med i årets Big Brother (Glashuset) och som också var med i första säsongen av Sveriges värsta bilförare och Robinson 2010 (?) Han verkar hur skön som helst!

En person som kallar sig rasist borde inte kunna äta allt. Bananer odlas inte i Sverige, vilka är det oftast som gör våra pizzor? Tråkigt att bara lyssna på svensk musik?
Usch jag blir helt galen av att tänka på sånt här! Hur kan man hata någon för personens hudfärg? Klart att de måste ha ett mörkare pigment för att klara av solen och värmen från det landet de kommer från! Det är väl ganska självklart, hur snygga är vi svenskar som blir röda och fula av solen istället, och de svenska rasister som vill vara gyllenbruna på sommaren... men då är det okej?

Men för att övergå till något lite roligare :)
Idag införskaffade mamma och Roine en ny TV! Samsung 40" LCD HD-tv :)
Mamma ska även införskaffa en HDMI-kabel, jag lockade med alla nya filmer jag har på datorn ;), och sa att du vet väl att man även kan visa bilder man har från datorn på TVn, till och med direkt från kameran via USB-porten? -Jasså går det?
Oh ja :D

God bless Y'ALL!


Nu börjar det snart!

Ett riktigt ordentligt UNDERBART avsnitt av:


Big Brother 2011!!!! Ni missar väl inte det? Går på TV 11 varje vardag 22.00, TV 11 är föredetta TV 400, så det är ingen gratiskanal men testa att göra en kanalsökning, vissa boxar har den på frivisning till mitten av Mars eller gå in på elva.tv för att kolla hur ni gör :)

Känns som jag nyss gjorde världens säljreklam för TV 11! Men kom ihåg att ni inte klarar er utan en tidning, och den ni ska höra av er till är M I G ! så fixar jag ;)

Någon mer som är helt galen i Big Brother? Min favorit är redan värmlänningen, eller norrlänningen, vad han nu kom ifrån! Han är en ordentlig kille som ändå är en chillare på nåt sätt! Nedersta raden 3e bilden från höger.
Mitt störobjekt redan nu är tjejen på första raden nummer två från vänster, hon verkar lite elak och falsk av det man fick se av gårdagen, men jag kanske hinner ändra mig ;)

Och även om en deltagare säger att de alltid är glada, precis som jag ( ;) ), så tror jag att alla har sina dåliga dagar (talar ur egen erfarenhet haha) + att de ska bo tillsammans hur länge som helst, undra vem som hugger vem först! Sen finns det ju personer som man inte visar för att man är glad, för att man stör sig så sjukt mycket på dem! Men ingen kan ju vara lika perfekt i sinnet som mig...



NailART

Dessa fixade jag igår, kan inte säga att jag blev speciellt nöjd, min fantasi har tagit slut och jag orkade inte riktigt engagera mig, jag vill verkligen ha riktiga smycken att limma fast som håller i mer än 2 dagar! Kanske inte så långt kvar tills dess nu :)





Tråkiga!

När jag införskaffat alla smycken, kommer det finnas hela regnbågens färger på mina naglar! ^^
Har hittat riktigt bra sidor att beställa ifrån, självklart från min egen inspirationskälla Foki!

God Blessis!


I was havin' a happy period if you know what i mean!

Hej på er! :) Lika trötta som jag? Sov bara i 5 timmar...

Men gårdagen var riktigt rolig :D Vi dansade som vilda djungelmänniskor i Tesas lägenhet och jag försökte mig på att growla (ni vet sjunga som en riktig hårding ;) ) till ja, vad kan det varit? Någon gammal goding ;) Lyckades riktigt bra och alla applåderade av ren lycka!! :D Eller hur var det nu?

När vi kom till Chaplin dog allt ut! Jag som trodde att dansgolvet även var öppet på lördagar?? Nej, istället hade de tagit dit en kareokesångare som dessutom bara sjöng Elvis-låtar!!! Satt och trodde jag skulle dö av tristess ;) Dock var det ingen som ville sjunga med mej :( Tror det hade varit grymt kul att skämma ut sig på det sättet :D

Som vanligt hade jag med mig kameran men knäppte förstås inga dugliga bilder, antingen för mörka eller bilder där man inte förstår vad folket håller på med ;) Så därför får jag lägga ut en bild på vad Tesa, jag och Crisse gjorde när vi vaknade ♥


Känner ni igen programmet?

Hoppas ni andra hade en mysig lördagskväll :)


Åh nej, inte igen...

hatar verkligen att ha sportlov.... ELLER INTE!

Ska sova som en stock (bokstavligt talat)

Förresten så har jag ju all tid i världen också att...

Spela lite på den här underbara, dammiga, stålsträngade gitarren ;)

Lov är det tråkigaste man går miste om när man börjar jobba, men å andra sidan, om man älskar sitt jobb, så vill man väl knappt åka hem? ;)


Collector, yes I iiiiis

Man tröttnar ALDRIG!



Just nu har jag en sim som arbetar som stylist, man får nämligen följa med in på deras jobb och styla om andra simmar helt själv, hur kul som helst! Man kan även bli vampyr, bo i lägenhet och besöka barer :)


Jag slöt ögonen...

.... Och drömde mig bort bland grönt gräs, stora löv på träden, små äpplen precis i början av sina liv, en torr och varm veranda, hoppspindlar över hela väggen, grill-lukt, leénden, Möckeln, sommriga kläder, åka snabba båten, äta glass på torget, sandaler, damm från grusvägar, smultron vid vägkanten, skulle kunna fortsätta hela kvällen...



Någon mer som längtar? Snart är vi där! :D

Något positivt om vintern då? Jo... Man vattenfallen i armhålorna, det finns inga insekter som flyger runt framför ögonen på en och sticks, ormarna sover, glädjen när det snöar på julafton, man får dricka hur många koppar varm oboy man vill utan att bli för varm, vinterkläder är fina, vara med när ett nytt år firas in...


Det gick bra!

Intervjun gick riktigt bra, över min egna förväntan på mig själv faktiskt. Jag tror att det beror mycket på vilka tjejer som intervjuade mig, riktigt trevliga tjejer!

Den pågick i ca 45 minuter och vi pratade om allt möjligt, som självklart tillhörde den sortens arbete.

Nu är det bara att hoppas på att något företag elelr vad man säger vill att jag ska jobba för dom ;)

Slänger in en färsk, oseriös bild sålänge, medan jag väntar förgäves i flera veckor här!


Exited!!!

Klockan 14.00 är det dags för årets första arbetsintervju, håller verkligen tummarna för mig själv!!



Jag får nog ta och berätta sen hur det gick ^_^


Väcker minnen!

Som jag har letat efter den här lilla asken! Den tar mig direkt tillbaka till Sonisphere festival som ägde rum i Hultsfred för.. 2 år sen? Var där med Jessipessi och vi hade så kul!

Det är för övrigt hon som "invented" mitt lilla smeknamn som jag får höra med jämna mellanrum :D Tyckte det passade perfekt att skriva det på asken, så att jag aldrig skulle glömma vem jag var där med, och vart vi var :)

Igentligen skulle det kanske stått "dynamite" för att vara korrekt, men då passar det ju inte till mitt supervanliga namn ;) Jag tycker att det smeknamnet passar mig ganska bra faktiskt, jag har ju ganska svårt att sitta stilla, så man kan ju undra när jag sprängs, haha ;)

God bless y'all!


Gårdagen!

Jag var ju i Södra Vi hos min klasskompis Madde igår, det var trevligt men det hade varit ännu trevligare om fler från klassen kunde komma, varför gjorde ni inte det?! ;)

Det blev bara en bild från min kamera, den på fina Lisa och mig har jag snott från Emelie ;)

Killen i jeansskjrota var sjukt stark! han höll sig kvar däruppe hur länge som helst! Han satte också en annan kille på plats när han visade sina skills i armbrytning, haha... Han tävlade tydligen i det så han var riktigt duktig, det var nästan så att hans jeansskjorta sprack när han tog i vid bordet haha ;) Dock ville jag inte erbjuda mig att köra en match, ville ju inte att pojkstackarn skulle gå hem till mamma och gråta efteråt :D


Lisa och jag during the night :)

Åh vad jag längtar till när vi ska ha nästa klassfest! Hoppas det blir snart!


Renovering!


Den lilla hallen, inte den vid den rätta ingången utan den som ligger vid min toalett :) Som ni säkert ser så är det fortfarande grejer kvar att göra där. Dörren kommer bytas ut, en röd ram sättas på den superfräscha tapeten för att bryta av mot det svarta och gråa...


Min mor har fallit för tassels-hysteriet! Jag tycker faktiskt också att det är väldigt fint! ;) Nu är den mer avklippt så den passar mer att hänga där, för när den hängde så långt ner som på bilden, så såg det lustigt ut. Den hänger perfekt på städskåpets dörr :D

Och nu, rummet där jag var väldigt delaktig och med i renoveringen :D

Det nya Tv-rummet! Det vi hade innan låg på övervåningen och där var det också sjukt fula GULA soffor, blä! De här röda sofforna är nog de skönaste sofforna jag någonsin suttit i! Bordet i mitten ska troligen lackas i svart färg för att matcha mer, det ska upp lite saker på väggarna och sådär, så det är inte heller riktigt klart, men det kommer :)


Framtida plats för en ny TV som troligen dyker upp nästa vecka :) Den kommer förståss att sitta uppmonterad på väggen och under den ska det vara nån snygg hylla på bredden som vi kommer förvara alla DVD och boxer i osv.. Kommer nog att bli sjukt snyggt!

Innan rummet blev i dessa snygga färger var det rosa och blommigt, hur fult som helst! Ändå var det förra året mamma och Roine tapetserade om i det haha, förstår inte vad de tänkte... Det som nu är TV-rum komemr bli ett gärstrum som också ska renoveras om framöver :D

Fint än så länge va?


TONIGHT

Åker jag ut till Södra vi för att vara med på min klassmate Mads förfest till pumpen :D Jag ska dock inte med ut, är förkyld :( Men om två veckor, då nästa pumpen är ska jag dit tror jag ;) Eller om det var Chaplin, vad vet jag!

Förresten så visste inte jag att vanliga russin innehöll så sjukt mycket kalorier! Jag satt glatt igår och hade en liten ask med russin som fredagsgodis, tills jag såg kalorimängden/ 100gram...
320 kalorier! :s Dock tror jag bara att asken innehåller ca 50 gram, så det är inte så jättefarligt. Det var bara att jag var säker på att det var ett bra fredagsgodis, men icke, nästa helg får det bli gurka och morot!


NailART

Nytt idag :)
Åh, så jobbigt när man blir missnöjd! Innan jag gjorde detta nagellack hade jag ett annat som jag tog bort direkt när jag var klar med det, såg förfärligt ut! Detta är bättre, lite Indian-style ;)




Nu inser jag hur mycket jag behöver en fet systemkamera!


NailART

Hej alla glada! :) Jag ska snart åka hem till min pappa och vara lite hundvakt, pappa är nämligen i Stockholm på nån möbelmässa till sent ikväll, så ska ta hand om snurpan och ta en blöt promenad med henne i snöregnet! Ikväll får jag se vad som sker...

Tänkte att för dom som missat att jag har lagt ut bilder på facebook på min senaste nagelkreation (kreaktion?) så visar jag även bilderna här :D




Helt okej första-försök kanske?

Igentligen så är jag inte alls på humör nu så jag lämnar datorn och åker för att gosa med snurpen istället!

Bye!


ett tappert försök till nailART

Blev helt misslyckat, men kanske är lillfingermönstret ganska gulligt i alla fall? Ska testa att göra ungefär likadant på alla naglar imorgon, för som de ser ut nu är INTE okej!


usch... Men silverfärgen jag använde var ändå väldigt fin :)
Om ni har tips på vad jag skulel kunna göra för mönster så är det bara att skriva!


Carzzzzz

Jag har glömt att visa mammas fabriksnya åk, hon är så glad att äga en "bil som ingen annan haft!" som hon aldrig gjort förut :D Hon har även övervägt att jag kan få köpa den för ungefär 4000 kronor till sommaren och hon tar min, snällt va? :D



Och för att komma till min bil, så skar jag ner filmen på framrutan igår, den var så långt ner, störde synen ibland och var till och med trasig! Min bror hjälpte mig, men det blev inte så rakt då eftersom han bara körde på rak hand. Så jag satte dit tejp sen som han tipsade mig om och skar efter den, blev superbra :D


Mycket finare, mycket bättre! Innan var den 5 cm längre ner på rutan.

Om någon vill köpa en fullt fungerande EU-moped lagom till våren för 3500, så skrik till! har nämligen en på lagret ;)

God bless y'aaaaall!


Människans bästa vän!


MJÖLKEN!

Eller hur var det nu?


Louis Vuitton

Köpte en ny almanacka idag, riktigt fräsch eller hur?


Man skulle nästan kunna tro att det är en märkesalmanacka eller hur? ;) Den är mjuk och sjukt snygg!


Toppenbra sidor att skriva på också förståss!

139 kr  -Bokia.


NailART

Dags för nytt nagellack igen, var och köpte två nya färger idag :) Båda med en smal pensel på så man kan göra fina detaljer. Ska senare köpa små blommor och glittergrejen som den glitterälskare jag är!


Fint va? Vem säger att det måste vara vitt när det kan vara guldigt och glammigt? ;)

Men jag undrar över en sak, i alla basics-nagellack jag har så är det små små blåa glitterbitar i som knappt syns om man inte kollar nära, varför är det så?! Ni kan nog se lite av det om ni har bra syn och tittar på pek och långfingret.

När jag vaknade imorse spöregnade det, det blev jag glad för men ändå vaknade jag på fel sida.. nästan som att mamma visste att jag skulle det när jag kom in och såg det här?!

Kunde ju inte göra annat än skratta :D
Min mamma är kan vara extra söt ibland!

God bless!


Money makes me smile

Har nu jobbat två dagar i rad och redan tjänat ihop en bit över 1000 kr efter skatt :)


Glad chey_90!


Frukost!

Det här är vad jag åt till frukost imorse :)


Blir ungefär samma imorrn :) Nyttigt va? :D

och kolla här.. Minns nu julklappen jag fick av söta Emma? Här är resultatet efter den lilla rullen hndduk som man ska spola vatten på för att den ska bli stor :)


Hur fin? :D
Tänkte, att den är perfekt att ta med sig om man ska sova borta över en natt, till ansikte och händer, eller hur?

Jag väntar FORTFARANDE på min earcuff och mitt munkhalsband, minns ni? Hoppas på att sakerna kommer snart...


Jag vill också vara med!!


Älskar verkligen Astrid Lindgrens sånger!! Men vem gör inte det?

Seriously...

Är jag inte hetast i Sverige på den här bilden?


Synd att mitt andra snea ögat gömmer sig bakom mitt vackra hår, haha ;)

Nehe, nu till lite allvarligheter ;) Det känns som jag har ätit som en ko idag! Min underbara frukost innehållande hälsofilen och knäckemackorna, 2 frukter i skolan, en naturilett och en avokado till mellanmål hemma, och jag har inte ätit middag än!? Dock har det ju inte varit något onyttigt :)
Min söta klasskompis ska gå igenom en operation i magen om ett par månader, och hon ska de tre veckorna innan operationen bara äta 800 kalorier om dagen! gosh, ungefär 1200 kalorier för lite!
Svälta ihjäl typ!

Dagens framgång; Emma ville bjuda mig på godis men jag sa nej av ren reflex, tills jag sedan insåg att just det, jag ska ju inte ens äta godis, yaaaaay me!

Tänkte att jag skulle visa en bild på min fina frukost senare idag :)

God bless y'aaaaall!


Överlevt dagen!

Har inte rört eller smakat något som innehållt onödigt mycket socker i idag, första dagen ever? ;) haha...

Jessika och jag har haft en massa peptalk och motivirat varandra till en sundare livsstil. Jag ska som sagt vänja mig vid en sundare kost innan jag ger mig på träningen. Visste ni att sockerbegäret upptar efter ca 2 veckor utan det? Så om jag klarar det här i två veckor, blir jag otroligt stolt! Det gäller att stå emot alla frestelser och istället ta antingen en frukt istället eller någon grönsak, vilket tar bort sötsuget eftersom frukt ju innehåller fruktsocker :)

Inhandlade även idag hälsofil och krossade linfrön som jag ska äta till frukost imorgon, plus antingen 1 eller 2 knäckemackor med något gott pålägg på. Idag hade jag keso och skivad avokado på, gott va? :D Imorgon blir det nog bara avocado på :) För, för varje dag som går, så blir självförtoendet större. Om du sitter i samma sits som jag så tycker jag att du ska testa! :D


Drömfrukost?!

Ett annat bra tips som säkert alla redan vet är att istället för att ta någon onyttig macka på kvällen, så är det bättre att ta ett stort glas vatten och en kiwi till exempel, efter det behöver man inte må dåligt det minsta!

Morgondagen ska gå lika bra som idag :D

God bless!


RSS 2.0