Sweat!

Hej alla morgonpigga!
Jag ska snart bege mig för att svettas lite! Ska nämligen till gymmet idag, för tredje gången den här veckan. Mornar tycker jag passar bäst då det är som minst folk på gymmet :)



Jag skrev upp mig på ett helt år i måndags på gymmet, kändes väldigt bra för nu vet jag att det är gjort, annars blir det lätt så att när ett månadskort inte längre är giltigt, så struntar man i att förnya det, men det behöver jag inte tänka på nu :)  Någon känner säkert igen sig...

Nog om det, nu ska jag snart tvinga Josefine att gå upp ur sängen, hör hur snoozen kommer igång hela tiden och blir avtryckt ;)

Ha det bra! :D


NailART

Fixade nya naglar igår :) De blev väl helt okej den här gången...


Vänster hand


Höger hand

Vad tycker ni?


Liseberg!

Igår var jag på Liseberg, det var fett kul! Någon mer som åkt den nya attraktionen Atmosfear? Den var helt sjuk och jag kommer aldrig mer göra om det! Blundade nästan hela vägen upp då det gick sjukt sakta och blundade också på väg ner igen, då det gick sjukt fort! Man faller i 110 km/h, och det kändes kan jag lova! Lite nervigt att det inte var några hårda fastspännare framför en utan bara hållare i tyg!
Satt och försökte klura ut hur jag skulle göra om något skulle lossna? Men som tur var så gick färden över på ca. 3 sekunder som jag läst mig till på Lisebergs hemsida :)



För mig var det ungefär sådär jag kände mig, pissigt nervös hela vägen upp... Men jag kan i alla fall stolt säga att jag åkt den :D Det blev ju inte bättre av att det var kolmörkt, regnigt och kallt när vi åkte den klockan 22 på kvällen heller... Maximal rädsla!

Resten av dagen var jättebra, jag, Josefine och Natta höll ihop större delen av dagen eftersom vi var de enda som ville åka "det värsta", vi provade också på att sitta längst fram i Kanonen, vilket var fett kul!

Hoppas ni andra hade ungefär hälften så kul som jag hade i alla fall ;)


KörsbärKörsbärKörsbärKörsbärKörsbärKörsbärKörsbär

Är det bara jag som blir lugn och känner frid när jag står nära något som blommar och luktar underbart och naturligt? Här kommer i alla fall ett par bilder på vårt underbara körsbärsträd när det blommar som mest!








Päronträdet :)


NailART

Målade Josefines naglar, vissa av dom blev okej, och andra helt förskräckliga!





Nu ska jag nog måla på något på mina egna naglar, tar ett tag nu innan jag kirrar nya lösnaglar att måla, någon som har förslag på vad jag kan skapa på de nästa gång?


Helgen i bilder!

Här har ni ett par bilder på en del av helgens händelser..


Inveg sommaren med första grillingen hemma! Hemmagjorda hamburgare är det bästa!


Besökte också Möckeln och tog årets första tur på sjön, lite småkallt var det allt, men vi åkte ut ganska sent.




Pappa  styrde båten och la fred över hela Möckeln!

Hoppas ni andra hade en fin helg i den tropiska värmen!


Tålamod...

Ska försöka lägga in lite bilder i eftermiddag, bland annat på Josefines naglar som jag målade igår, de blev halvbra, men ibland tar idéer slut!


RSS 2.0