Snart lite ledighet..

Två dagar kvar på praktiken, känns skönt actually! Får hoppas på att det finns något litet jobb på höstlovet...

Vill också berätta att min farbror mår mycket bra nu, efter hans hjärnblödning. Tror inte ens att han fått några men från den, men är inte helt säker. Visste att han skulle ta det där med en "klackspark" och spotta på den för inget står ivägen för den mannen! Trots stillaliggande andandes genom en maskin i en vecka så står han nu på benen, pratar och kan göra allt som alla andra. Han kom tillbaka väldigt fort och gjorde framsteg varje dag!

Nu håller jag istället tummarna för två andra släktingar, men jag tror att dte kommer gå galant för dom också, utan problem, cause we are survivors!

Och imorrn mina vänner, är det halloweenfest ^^! Jag klär ut mig till ett troll tillsammans med Elin, har köpt mig en svart ruffsig peruk och gjort en egen svans av tjockt snöre! Ska även klippa sönder en ful gammal svart kofta jag har liggande i garderoben, armarna kommer bli avklippta och lite trasigt var stans tror jag, sota ansiktet med svart ögonskugga och svarta söta fräknar i ansiktet ^^ Självklart laddar jag upp bilder från kvällen :) Tror att det kommer bli riktigt kul, vi ska vara hos Cassandra där det kommer vara en massa andra tjejer, sen blir det Harrys!

This sucks!

Tänkte precis ladda upp bilder på bloggen, men hittar inte min kamerasladd??? buh, kanske ligger den hemma hos pappa i väskan haha..

Ikväll blir det bio =)

Upgraddddddde

Är sämst jag vet! Men jag har liksom inte så mycket kul att berätta och skriva om nu när jag är i Tuna hela tiden och praktiserar på åldersomshemmet här. Kommer hem till stan i helgen, då ska jag försöka lägga ut lite bilder som visst fastnat i kameran ;)

God bless

Inte haft något internet.

Därför har jag inte kunnat skriva något! Men just nu är jag hemma i stan för en kort stund under dagen, det blir marknad för min del och senare ska jag, pappa och hans kusin Pelle åka till Västervik för att hälsa på Tommy <3

Och ikväll blir det ju förståss pumpen ;) Laddade upp med dricka igår! Måste förresten gå in i lite affärer och se om det finns något som faller mig i smaken. Har checkat in ett par leggins jag skule vilja testa, riktigt snygga! Får se ;)

Nej nu måste jag äta frukost och fixa mej!

God bless

Cupcake.

Satte igång med bageriandet här hemma för ett par timmar sen, här är resultatet :)


Fick till ganska fina färger :)


Svängigt med kärlek! Den här formen har lite högre kant än de andra, eftersom att mamma ska ta med dom till Skärblacka imorrn, och det är inte så stor risk att de förstörs då, de andra formarna klippte jag ner kanterna på.


Självklart använder jag guldformar för att få det extra lyxigt ;)


Nedklippt kant.

* God bless *


RSS 2.0