Teaser!

Här är en av alla tio naglar jag skapat ;)


De små "naggorna" man ser runt nageln är bara lite tejp som sitter på undersidan av nageln, som ska tas bort :)

Ni får se resten av dom, alla är unika och olika, troligen på lördag eftersom jag inte kommer sätta fast dom förrän hos Josefine :) Har suttit huuuuur länge som helst med alla naglar, lite småtråkigt att ha alla likadana eller hur?
Tyckte mina blev kuligare ;)


J.O.Y

Hur glad blir man inte nu när man ser mobilen?
Smyckade den också lite grann ;) Dekorationerna går givetvis att få bort ganska enkelt, vill ju inte sätta på något som inte går att få bort eftersom telefonen inte är min...



När jag någon gång skaffar en ny, egen telefon (haha), så tänker jag lägga ner mycket energi till baksidan på den och dekorera hela det skalet!


When the summertimes and the weather is high

Det här är mitt nya chillställe, på Josefines balkong, love to be there!

Idag steker solen på ordentligt, har ni känt det? ;)



Efter att jag lagat en av mina favoriträtter ris och korvstroganoff idag, ska jag, Emma och Elin ut till Södra Vi för att gå på kryddparty hos Madde :D Men först hinner jag självklart med en till stund på Josefines balkong om solen behagar att stanna kvar ;)


NailART

Här är en del av det jag har beställt, HAPPY-times!!
Hade flugit ner i brevlådan idag ^^ Var så extas att jag rev upp paketen innan jag hade kommit 1 meter från brevlådan!


Söta små frukter att ha på naglarna :D
De ser större ut än vad de är, de är väldigt små :)


1200 små rhinestones, kommer nog att räcka ett tag! :D

God bless!


I'm gonna party like a redneck!

Tack, nu vet jag vad jag ska blanda malibun med :D Undra hur det går om jag ska dricka både baja päron, pigelindrink och dooleys också... Haha ;)


Jag vet inte...

Fick ett tips att malibu SKA blandas med cocosjuice, eller vad säger du? :D

Jag tänkte på det också, men då blir det cocos på cocos, skulle det funka med ananasjuice kanske?


En liten liten del av en av Josefines presenter ;)


Nyshoppat!

Jag var i Västervik för ett par dagar sedan, hittade bland annat det här :)



Allt på den här bilden är inte köpt. Malibu-flaskan, armbanden och Hello Kitty ringen fick jag av Sandra och hennes familj som tack för att jag var hundvakt, superfina grejer ^^
Malibun blir nog uppdrucken på fredag ;) Någon som har något tips på en god blandning till den sorten av rom?

Skorna var ett MÅSTE HA köp, eftersom alla mina andra skor (ALLA) är trasiga på ett eller annat sätt. Men jag älskar vita skor, det är sjukt fräscht, eller hur?! Synd att Fred Perry-skorna kostade 800 :( Får rita dit en egen krans på "vansen" haha ;) Den rosa lilla bollen till nyckelknippa har jag faktiskt tillverkat själv, duktigt va? Det är egentligen en studsboll men man kunde göra egna nyckelringar också. Var ju barnvakt i helgen så vi satt och gjorde studsbollar tillsammans ^^


Sviffet.se

Jag höll mitt löfte om att jag skulle blogga idag!

Här kommer nämligen ett par bilder från Södra vi;


Nellie-skorpan, med nytrimmade tassar :)


Tessie, Maddes hund, hur söt?!


Den här lilla donnan älskar snö!

Hundvaktsveckan gick sjukt bra, och jag älskade den! Fick ju dessutom bo ensam och styra mig själv, var ju underbart!


Imorrn, imorrn!

Så lägger jag in bilder från Södra Vi!! tror jag... hihi ^^ Nej men jag måste ju, hallå, ni vill ju se eller hur!? Sen tänkte jag också lägga ut lite bilder på vad jag har beställt för godsaker till mina naglar ;)

Hörs IMORRN!

Lazy-times!

Me so sorry!

Har inte orkat eller haft tid att blogga knappt nån gång under Södra Vi-veckan, har ägnat all min tid åt hunden Nellie! Men troligen imorgon så lägger jag upp lite bilder på både henne och Maddes hund Tessie från när vi var ute och gick för några dagar sen, supermysigt!

Har bussy-times här! Hundvakt + barnvakt i helgen! Och jag som inte ens gillar barn... Hur ska det gå?! Får ta in mitt Wii så får de spela mitt Hanna Montana-spel ;)

Sviffet.se

Hej alla glada! :D

Nu har jag tagit mitt pick och pack och förflyttat mig till Södra Vi socken!
Hittills har det gått superbra och kände lycka när jag fick gå och handla egen mat och bestämma allt själv igen ;)

Här har jag min egen temporära garderob just nu:


Och här ligger Nellie och softar!

Är hon inte för söt? ^^


Back!

Jag kom på en sak som jag kan visa ;)





Målade lite nagellack, en basic/vardagslook =)
Underlaget består av en pärlguldig färg och linjerna är gjorda med guldglittrig artliner.

Nu är mina fingrar såhär glada:

Satte även på en ny gnuggis idag, hur söt? ^_^ Blir mer och mer sugen på att pränta in en som sitter föralltid ;)
och hur fränt vore det inte att tatuera in såna där små glada smileys på fingertopparna?


OjdÅ.

Jag har visst fått lite så kallad "blogg-torka", har inget att skriva om... Men imorgon åker jag ut till Södra Vi! :D Ska vara hundvakt i det underbara lilla samhället en hel vecka åt familjen Zejlon! Ser fram emot det ;) Ska även ta hand om deras sköldpadda Tilda och deras 98746239235899 akvariefiskar ;) Då kommer det självklart bli endel bilder på Nelliepruppen ^_^

Förutom att jag får ta hand om en hund alldeles själv, så får jag ju även hela deras lägenhet för mig själv! Så det blir som att flytta hemifrån igen, hur underbart?! Men jag tror att en vecka räcker, sen får jag nog hemlängtan igen ♥

Ska dit redan vid halv fem på eftermiddagen, kan inte tiden gå lite fortare?!


Vad gjorde ni igår?

Själv åt jag semlor ;)



Vi hade nämligen ett par grannar på besök som brukar komma nångång ibland, de är verkligen supertrevliga! Dessutom så har de en dotter också, men hon är bara 13, men sååå söt!

Vi bjöd också på välkomstdrinkar, för de "vuxna", (som uteslöt mig och Julia eftersom jag skulle ut och köra senare) innehållande hallonsoda och jägermeister, det ska tydligen vara supergott, men jag vet inte... Är det det?
Jag kände mig i alla fall som ett barn igen när jag fick hallonsoda med sugrör.. haha
Det är också den familjen som jag har varit hundvakt åt nån gång, en liten ljushårig sak ^_^



Senare på kvällen ställde jag upp som fyllechaffis, man får ju ta alla tillfällen i akt att få bilen tankad när man är out of cash ;)

Jag igår

Fick till håret ganska stort och hade självklart på mig min earcuff ;)


Rajjor?

Fick ett sjukt sug efter färska räkor, hur gott?! Tyvärr har jag inga, men tankarna kanske gö mig lite mindre sugeb, eller så är jag bara sugen för att jag är svinhungrig och inte ätit frukost än, kände att jag ville dela med mig av det, idag.



När jag bodde i Norge, räkornas hemland (?), köpte Hanna och jag räkor så det flög, det kostade alltså bara 15 kronor/kilo!!!!! Nu minns jag inte om de var frusna eller färska, men det är priset som räknas ;) Helt sjukt, för oss var det vardagsmat och vi hade det till mackorna flera dagar i veckan sista tiden. Synd att det är så dyrt i Sverige, en hundralapp i alla fall? Sjukt...


Happy!

Hej små fisar ^^

Just nu är jag extra lycklig, vet ni varför?

Jag har en stereo till bilen inkopplad och den är i funktion! :D Har även ganska feta högtalare som är tillfälliga till jag får in mitt riktiga slutsteg ;) Ford Fiesta goes P.I.M.P! Slira in på skolans parkering med det där ljudet, haha ;)

Något som också var väldigt kul... Vi skulle titta på stereon inne när vi fikade, och vad insåg vi?! Det finns inget intag för CD-skivor i den! Haha! Min reaktion bara, VA? Men sen, fasen, det gör absolut ingenting eftersom det finns USB-intag i den och det är mycket bekvämare än en massa skivor som ligger och skräpar i bilen, eller hur? Så det är bara en fördel :) Men radio finns haha ;)


What did you do today?

Själv satt jag hemma hos min klasskompis Josefine på hennes balkong och njöt den tiden solen var framme :D

Vi pratade om allt mellan killar och gamla minnen från högstadiet ;)

Men fy vad blåsigt och regnigt det blev sen?!



Förresten så gick vi och beställde en kebabtallrik var på det nya "kebab-house" som ligger bredvid gula kiosken, det var helt okej käk där :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag! :D


NailART

Åh, jag har fått så mycket inspiration från youtube idag!!!
När mina naglar vuxit ut och jag har införskaffat allt jag behöver ska jag ägna mycket tid åt naglarna, det är något jag aldrig tröttnar på eftersom jag tycker man ska lägga tid på smågrejer som gör att man blir fin, tycker inte ni också det?

Så ett tag framåt så får det bli lite egen tråkig nageldekoration utan några glittriga stenar... Men snart kommer det ;) Finns så många bra verktyg nu också som gör att man har tusen fler möjligheter när det kommer till naglarna ^^


Stupid, stupid digitalkamera! Saknar brorsans systemkamera :( Längtar till den dagen då jag kan köpa en egen!


Helt suddigt... Personligen tycker jag naglarna ser mycket finare ut i verkligheten, då ser man ju hur de riktigt glänser ;)


HELLO KITTY ♥

Nuu, ska jag äntligen visa vad jag fick av min klasskompis Elin i förrgår ^_^

How cute?!

Perfekt liten bag om man bara ska åka iväg över en natt, istället för att ta den stora bagen! ;)

Snart ska jag nog börja räkna alla hello kitty grejer jag har haha ;) Blir alltid lika överlycklig när jag köper eller får någon ny pryl :D Tänk hur det skulle vara att gå in i en Sanrio-butik? God Damn....


Lyxfällan?

Mamma och jag gjorde en budget för min skull idag, eftersom jag inte fattar vart mina pengar försvinner. Efter alla utgifter jag har varje månad som måste betalas, så har jag 1400 kvar, och de har jag redan bränt upp sen den 25e, på vad?

I seriously need help.



När nästa löning + CSN kommer, ska jag skriva upp varenda liten krona jag gör av med, måste få bukt på detta!

Imorgon ska jag visa vilken underbart fin present jag fick av sötaste Elin från min klass idag :D


Cakemaker.

Hejsan :D

Mamma fyller 49 år på tisdag, så nu i helgen har vi ju passat på att fira henne. Igår blev det renskavsgryta, pressad potatis och en massa grönsaker, till dessert fick det bli en enkel kladdkaka med grädde och hallon som tillbehör. Idag blev det dock lite annat när mormor och "plastmormor" kom och firade ;)




Först en exlusiv macka för att få nåt lite mer matigt ;)


Chokladtårtan jag gjorde :) Blev riktigt fräscht att bryta av med kiwi på toppen mot allt det andra söta :)


Far, får får får?

Återigen på bondgården där det finns en massa får och en massa söta lamm ^^


Dräktiga allihopa!


Skönaste baggen jag sett! (Pappa till ALLA lamm) Han la alltid huvudet på sné och kollade, supersöt ^^


Alla får är fasen bra på att posa, de håller huvudet stilla länge ;)


Naw... Jag var superlycklig! Det här lammet föddes idag ^^







Åh, jag vill bo såhär på en gård över nån helg nån gång, hur mysigt?!
Tyvärr var hundarna inne så det blev inga foton på dom..

God Bless!


AlfaHanna is BACK!

Äntligen kom Hanna hem igen, brun som en pepparkaka!!! :D

Så för att fira detta, blev det givetvis en reunion till ära ^^ Vi befann oss hos Natalie tills vi drog vidare till Chaplin som förövrigt hade konstiga människor på plats, en kille som försökte med alla tjejer han kunde se tror jag... Dock var ingen direkt intresserad haha, stackarn...


Sara drack ett smultronvin och det färgade visst av sig! ;) Och solbruna Hanna bredvid, så fint!
Två fina tjejer!


Sötepåsen satt nöjd med sitt vin :D


Natalie :D älskar det här fotot!


Carro med gotländsk dialekt och Sandra ^^

Det var en riktigt trevlig kväll! Jag hade inte planerat att följa med till Chaplin, men det blev visst så i alla fall :D


Norra sjukhuset.

Idag besökte jag tillsammans med klassen och en av våra lärare ett muséum i Västervik. Ett muséum om hur det var på Norra sjukhuset (Psykiatrisk vård) som började år 1912. Det var väl ganska spännande, men inget överväldigande. Jag hade förväntat mig att få se en himla massa grejer, såsom gamla sängar i stora salar, långbads-badkar osv.. Men så mycket fanns det inte. Det var mest små saker, verktyg, kläder, medicinska medel...
Det var ju dessutom givetvis fotoförbud där inne haha.. Men jag frågade vår guide och jag fick ta ett par bilder i alla fall bara för att jag är så sjukt charmig ;)


Innan själva "vandringen" blev av fick vi lite övergripande information om vart sjukhusen låg och hur de jobbade. Efter det blev det lite fika, ser ni hur glad och söt min klasskompis Elin är?! :D


Det kan man kalla stappliga skridskor! Kan inte varit enkelt att åka omkring på de där klunsarna ;) Lite skillnad på dagens skridskor måste jag väl säga att det är jämfört med de där ;)


Kan ni gissa vad man använde den här gigantiska sågen till? Jo, det fanns ju varken kyl eller frys i början när sjukhuset kom, så på vintern åkte man ut på isen och sågade ur ett stort block med is och använde som kyl och frys, visst är det svårt att tänka sig när man är så van vid alla high-tech grejer idag?!



Det här kan ni få gissa själva vad det kan vara för något, eller försöka se vad det står på lappen ;)

Det var tyvärr alla bilder jag tog...
Men ett par dagar framåt blir det i alla fall en del inlägg med bilder, (Visst är det superviktigt med mycket bilder för att det ska bli roligare att läsa??) ska träffa Hanna imorgon som kommer hem från sin 2 månaders långa resa och festa lite med henne, dock nyktert den här helgen också :)
Och kan ni tänka er vart jag ska på lördag?? Det är FÖR underbart! Jag ska åka med min bror och hämta hans bil som varit på lagning i solstaström utanför Västervik och kolla på nyfödda lamm! ♥
Vi var där igår också, men då hade jag inte med mig någon kamera, visste ju inte att det skulle finnas såna finisar där! ^^ Då var det lamm som kommit dagen innan och samma dag som jag klappade, de hade fortfarande navelsträngen kvar och bonden bar upp ett av lammen så vi kunde klappa det ♥ :D

Bonden sa även att när vi kommer på lördag så lär nästan alla gravida får ha fått sina lammungar ^^ de hade nämligen ett jättestort rum fullt med gravida (dräktiga?) får. De hade också två border kollis (fårhundar) som var hur söta och duktiga som helst!
Då ska jag i alla fall ta några bilder så ni får se undren ^^

God bless


Med solen utanför fönstret.

Känner ni hur D-vitaminerna börjar ta plats? ;)

Det gör i alla fall jag, och snart ska jag ut med Evelina och Casandra för pulka-åkning :D
Innan dess hann jag knäppa lite bilder med glädje för solen och plusgraderna!





Man ska glädjas så mycket det går åt solen nu medan den är framme ^^ Vissa människor tycker ju inte om solen.. Hur kan man inte göra det?!

Fast visst, på sommaren kan den bli lite fööör mycket, själv är jag en "skuggan-människa", precis som när jag alltid skruvar ner värmen i duschen då jag är lite värmekänslig ^^ Därför är nog våren min favoritårstid, då får man precis lagom av allting.

God Bless


Sunny-times!

Äntligen har solen tittat fram, och den värmer så skönt i ansiktet! Jag älskar att bara stå mot solen, blunda och låta strålarna värma upp mig, speciellt ansiktet ^^

 
Superfint på himlen! :D

Och snart smälter förhoppningsvis det här...

Då blir gräset grönt och utemöblerna kommer fram!
Något jag tycker speciellt tycker om på sommaren är tidiga mornar, sådär runt 7-halv 8 tiden, då kan man gå ut i en lätt tröja och känna en frisk luft och en sol som är påväg upp, hur skönt?!

Vid den här tiden på året Förra året var ju jag i Norge och jobbade... Där kom våren lite senare och det regnade ganska mycket, Bergen är ju trots allt Europas regningaste stad. Men våren där var också härlig, man kunde gå med sina solbrillor på huvudet, se när knopparna och blommorna började komma. Jag vet att jag så gärna ville att den stora busken precis utanför mitt fönster skulle bli grön och få blommor innan vi åkte hem, och det fick den ♥
Jag kikade på busken varje dag från och med att jag såg den första knoppen och Hanna och jag gissade på om den verkligen skulle hinna slå ut innan den tidiga dagen i maj då vi åkte hem ^^

Nu är det så skönt att få uppleva våren i Sverige istället, hurra!


Ain't I cute?!

titta så liten och söt, så där kommer nog min framtida dotter se ut ungefär ;)


När jag var sådär liten var jag faktiskt jätteblond, det röda pigmentet kom senare haha ;)


Colour makes us happy.

Tänk vilken glädje lite nagellack kan tillföra i vardagen?


Svårt att få en bra tydlig bild själv, man får vrida handen bäst det går ;)
Blev ganska nöjd idag :D
Här har jag även använt mina nya stickers till naglarna, riktigt fina med lite fjärilar, blommor och glitter, just the way I like it ;)
Nu måste jag låta dom små liven få växa ifred, de är riktigt korta och fula nu :(

En del av min lilla kollektion ;) Saknar mörklila dock... Har en hel kruka full med en massa nagellack, och jag använder alla sorter vid olika tillfällen, speciellt idag! Tycker det är bra att ha nagelack så ofta, så man tränar upp det kreativa ;) Och bara något snyggt nagellack piffar verkligen upp en, folk ser det men kanske inte alltid kommenterar det.

Mer färg åt folket!


NailART

Ett skepp kommer lastat med....

Ett moln av lycka!

Man tager vad man haver har jag hört?...
Sån tur att det ser så fint ut på bilden i alla fall ;) Som ni säkert ser så har jag pärlor på naglarna, ja, och vart ifrån kommer desso mån tro?
En gammal kejda från ett halsband och den vita pärlan är från ett sånt där gammaldags halsband, jag kunde helt enkelt inte hålla mig. Och nu vet jag hur svårt det är. Jag tror att jag ska prova att dekorera lösnaglar och använda någon typ av pincett att sätta fast dekorationerna med :) Men då väntar jag till jag får hem riktiga dekorationer istället ;)


RSS 2.0