...

Håller tummarna för den lilla och pluttens mamma <3

Första dagen avklarad =)

Har nu jobbat mitt första pass, gick hur bra som helst. Vi skulle sälja prenumerationer på en svår tidning och jag gav ut 4 :) Övertalade verkligen den sista killen, vilket kändes jäkligt roligt och jag fick beröm av chefen!

Ska ha min iPhone!

Ska jobba imorrn med, då kväll eftersom jag går i skolan under dagen, och har dessutom ett prov, som jag hoppas det går bra på :)

Längtar till den 25e, är verkligen luspank just nu!

God bless...

Pustar ut, för tillfället!

Så skönt, har avklarat förra veckans prov, fick till och med VG på båda proven - Medicinsk grundkurs om hjärtat, blodet och sjukdomar, psykologin om jagets försvar och kriser. Är så stolt!

På tisdag väntar nästa prov, om heeeeela nervsystemet, ja, hur är en nervcell uppbyggd igentligen och hur går signalerna i kroppen? ;) Det vet självklart jag, eftersom jag pluggat på ganska bra, känns skönt att inte stressa kvällen innan.

Imorgon blir det min första jobbdag, har ju fått ett deltidsjobb på Swepress i Vimmerby vilket kommer innebära att jag ringer runt till folk som antingen redan prenumererar på en tidning och vill förnya eller de som inte har våra tidningar alls. Vi ringer om många olika, Vimmerbytidningen, Västerviksposten, Ölandsbladet m.m. Nervöst att ringa, men det släpper efter ett tag och jag hoppas på att jag kan bli en måttlig försäljare i alla fall ;) Bara 2000 kronor extra i månaden skulle göra så mycket.
Med andra ord trivs jag väldigt bra i livet nu.

I stort sett det jag har att dela med mig av, eller jag kan ju berätta att jag bakat både lussekatter och bröd idag. Lussekatterna blev gigantiska och smarriga som bara den!

God bless <3


minibomb






Höstmarknad

Jag och min högra hand Jessika besökte höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld igår. Hur mysigt som helst att gå runt där och titta på allt. Själv blir jag ju som ett litet barn igen när jag ser Kling, Klang, tjuvar, Abbe och Pippi igen, man vill ju bara springa efter för att se vad nästa äventyr blir!
Men det känns som att jag är lite för gammal för det nu! Tänk om man hade tagit skådespelarvägen som liten...


Pippi lånade kompositörens (heter det så?) pinne och hoppade runt bland Vimmerbys musikkår som en liten loppa och styrde upp dom ^^

Jag köpte inget till mig själv, men jag hittade lite godis som jag gav bort till pappa, mamma och Dick. Det fick bli 2 påsar goda bitar från mariannelunds karamellkokeri, såklart, till pappa och Dick, med smak av pepparkaka, hur goda som helst! Och en påse med chokladdoppade brända mandlar till mamma.

När jag sent kom hem på kvällen och det var becksvart ute, passade jag på att ta ett foto på syrenträdet utanför min dörr, med gnistrande frostflingor på...

Lite ser man i alla fall, det var hur fint som helst när man stod och kollade på den ^^


Älgparken!

Var där igen, var ett år sedan jag var där sist, nu var det betydligt mycket roligare :)




De jag åkte dit med var pappa, min bror och hans flickvän Angelina, hennes mamma, pappa och lillasyster. På bilden ovan matar Angelinas mamma älgen med äpple :)


Finaste pappa var fascinerad som vanligt ^^


Harald.




Då var den årliga turen över! Mycket trevligt ^^

God bless


New stuff!

Lite nya inredningsgrejer ^^





Har många ideér om hur jag ska göra mitt vardagsrum i kommande (om 7634786348736 år) lägenhet. Tapeter, egenklädda tavlor och lite, supersnyggt KOMMER det bli ^^


She is ma' man!


Fint va? ^_^


Halloween (:

Bilder att njuta av!












RSS 2.0