FYND!

Man kan allt hitta på Second hand också!


Här ser ni kanske inte hela, men ville inte ta med ansiktet idag kände jag. Riktigt fin blus! Hittade även en basic t-shirt. 50 kronor för båda plaggen, det ni ;)


Nu är det inte långt kvar till jag börjar praktisera i 4 veckor. Ute i Tuna på solgläntan, min handledare har jag redan träffat och hon verkar vara hur gullig som helst.



Min moped har krånglat hit och dit väldigt länge nu men nu går den inte ens att starta! GAH! Så jag och mamma var nere på Mekonomen och beställde både ett nytt batteri och ett nytt tändstift som jag ska köpa imorrnbitti :) Dessutom blir det "kylshopping" med pappa eftersom hans självklart lagt av...

Ikvll åker jag till min högra hand, vi ska baka cupcakes ihop, vilket jag även ska göra imorrn här hemma, ska försöka påminna mig själv om att ta kort på dom, så ni får se min kreativitet lite grann ;)

God bless *


Håller tummarna

För min farbror Tommy.



Han är en stark människa och jag vet att han klarar vad som helst, även det här!


P U M P E N


Förfesten hölls hos Crisse, vilket var himlans kul, som vanligt! :) Vi hade diskussioner om relationer, magkatarr och familjeliv. Vi kollade dessutom en snutt på när kända ansikten från södra vi uppträdde i en gympasal vid 10årsåldern ;)


Allie är glad som vanligt :)


Crisse och Alexandra stod för en fin show när vi spelade Sing-Star.


Haha, love the pic! Hanna är rå, crisse "headbangar?", samtidigt som all hans dricka rinner ut från hans burk, och Sandra står på nåt väldigt vridet sätt och tar emot Crisses skvätt från ölen ;)

Sexig bandmedlem stod för underhållning på scen, dock hade jag önskat mer discomusik!

En riktig superkväll, jag och Hanna dansade hela kvällen med alla möjliga människor när det till sist tyvärr var dags att åka hem. Men klart att vi kör igen om två veckor ;)






Idag gick mamma och jag ner till stan för lite shopping. Jag köpte mig en efterlängtad skrivare från Expert, fungerar alldeles utmärkt :)

God bless


Harrys

Är inte på jättebra humör idag... Men ska försöka tänka positivt och försöka se fram emot kvällen!
För allt blir bra, bara man överlever, eller hur?


Kvällen började hos min kära klasskompis, Emma! Som är typ, asrolig när hon pratar med någon i telefon, 100 frågor som hon vill ha svar på nu nu NU! haha...

 
Väl inne på Harran träffade vi andra från klassen, sandra till höger och 2 andra tjejer, riktigt trevligt :)
Killarna till vänster var bara allmänt fulla och styrde i soffan, men den söta killen till vänster envisades om att...


Vara en förortswannabe och peka finger till kameran ;) Haha, det blev många försök till att få ett bra kort, resultatet blev väl ganska okej?


Haha, söta!


Regina och hennes vänner, på dansgolvet ;)




Idag går mitt God bless you, till min farbror som inte mår så bra just nu. Hoppas verkligen att allt går som det ska, tänker på dig!
<3


Utgång!

Snart ska jag åka upp till Emma, för vi drar till Harrys sen ;)
Ska även ikväll försöka få några bilder så jag kan dela med mig av glädjen som jag normalt alltid glömmer.

Fick också spratt på ÖB och slängde ner massa såna här i korgen, har en paket i väskan också, guld värda ;)


Våtservetter tilll ren förbannelse!

Hemkommen efter träning.

Nyduschad och lam i hela kroppen! Snorar ner mig också, förkylning pågång!... Träningen gick jättebra, min klasskompis Emma och hennes syter hängdre med, planerna är att Emma och jag ska dit på söndag också, om jag inte är alltför sjuk dvs, men det ska jag nog klara av ;)

Mitt i inlägget så tänkte jag att jag skulle visa min drömmars mobil (näst efter iPhone)...
Samsung Omnia PRO




Fin va? :) Men dyr.. Ska se över vad jag får i lön..



Ikväll blir det nog Harrys för mig en sväng :) Nu ska jag äta lunch, sen åker jag ner till ÖB för att köpa lite grejer.

God bless*


train until you pain!

Igår var jag på min instruktions"kurs" på gymmet :) Måste verkligen säga att killen som visade allt var väldigt duktig och lade upp ett schema för just mitt mål! Mitt mål är att träna ryggen, eftersom att undersköterske-yrket påfrestar kroppen väldigt mycket.

Ska också betala av resten av mitt månadskort idag, ska dit vid 11 ungefär. Ett månadskort för studerande kostar 320 kronor, 370 för icke studerande, om jag minns rätt. Så nu ska jag testa på, är riktigt skönt efteråt vill jag lova!


Tänk om Vimmerbys gym skulle se ut sådär? ;)

God bless


yep yep!


Blir en stolt faster i april, mihi :) Kan du se den söta liten foten i uppkanten? 5 tydliga tår.

Tror att det en en liten pojk!

Så himla glad :)

Skogens guld.

Sugig bild jag vet, men har aldrig sett en så stor kantarell, ever!



Typ 10 cm i diameter, eller vad man säger!

Måste skaffa en ny telefon med grym kamera! Riktigt bra high-tech och supersurf! Älskar appar!

Afrikansk inredning.

MUMS!







Ikväll blir det kräftskiva här hemma :)

3 bilder från kvällen.



Jag glömmer alltid att jag har med kameran så blir ju nästan aldrig några kort, blev bara de här nedre på Sandra och Sonny innan alla andra kom.


Wii =)


Söta!

händelserikt.

Okej, ska berätta lite om de senaste dagarna. I stort sett har jag lekt med Jessika och gått i skolan. Fick VG på första hemuppgiften *sittdansar*.

Ja just det, störtade även med mopeden, haha. Jag skulle som vanligt åka till skolan på morgonen och parkera mopeden på en ruta utanför Komvux. Utan att jag tänker på det kör jag rätt igenom en "sandhög" som låg så fint utspridd precis innan rutan =) Råkar bromsa mitt i den och moppen välter, jag flyger och BONK sa det om huvudet i backen haha. Låg kvar några sekunder efter "chocken", slet av mig hjälmen och hoppades på att ingen såg mig, och tur hade jag! Stängde av mopeden som fortfarande låg och surrade på backen och drog upp den och gick in som om inget hade hänt ;) Ont i handflatorna eftersom jag tog emot mig med dom, + att jag landade på ena sidan med armen så var helt paralysed i den under dagen, och på kvällen började den göra riktigt ont, kunde knappt lyfta den! Idag är det bättre i den :] Nu vet jag i alla fall att man ska vara försiktig och ANVÄNDA HJÄLM!! vem vet annars hur krossat mitt huvud hade varit... Bra erfarenhet, klart man alltid undrat hur det är att köra i ;)

Ikväll blire PUMPEN! Taggad, har ju inte festat på år och dar!!! Får äntligen använda lösögonfransarna ;)

God bless och simma lugnt!

På dåligt humör...

Tyvärr! Händer inte ofta men när jag väl är hemma så kan jag bli riktigt irriterad på många saker, speciellt föräldrar som ska stå och prata i en kvart när man helst bara vill smälla igen dörren.
Orsaken är väl; trött och hungrig! Om någon timma blir det mat, då är ett problem borta, emn vad gör jag mot tröttheten?

Jo, jag åker till bästa tjejen Jessika och spelar Wii! Trötthet går alltid över när man får göra något kul med någon man tycker om, tycker ni inte det?

Fick i alla fall hem ett spel idag, sportspelet =)  Ganska kul, ännu roligare om man spelar två :) Sångspelet har inte kommit än, men det ska ju bara ta två dagar så jag hoppas att jag får ett sms om att jag ska hämta det på Konsum eller något...

Igår var jag i Växjö, hjälpte min syster att flytta. Vi åt även på en restaurang med jättefina pizzor, mumsigt värre! Tog en jag aldrig smakat förut; Ost, jordnötter, köttfärs och bacon. Gillade den! Mamma och Malin beställde var sin pizza med färska ärtskott på, såg gudomligt ut!

Nepp, nu ska jag nog spela en runda tennis på spelet och få ut all ilska ;)

God bless :)

Fick hem mitt lilla hjärta..

Igår, mina vänner, kom Wii-spelet hem! Dock var de medföljda spelen aaaastråkiga! Så satte mig på cdon.com direkt och beställde hem två nya spel; Wii sing och Wii sports racket party som troligen hamnar i brevlådan imorrn, cdon.com har ju i alla fall snabb leverans ;)

Jessika kommer hem ikväll efter att ha varit i Italia i hela två veckor! Så ska till henne sen med och leka efter att jag varit hos Angelina och spelat!! :):)

RSS 2.0