En uppsatt julklapp


Mycket behövlig :)

Nu har mitt nyår planerats, det kommer att äga rum ute i Djursdala faktiskt! Kommer säkert att bli mycket trevligt, tar min egna lilla bil och puttrar ut dit på fredag för fest och övernattning!


Julfirandet (:

Hoppas ni alla hade en kanonfin jul, här kommer några bilder från min egna som var riktigt härlig.


Under granen fanns en massa julklappar, och många fler än dessa tillkom (:


Malin var den första att agera tomte medan alla satt förväntansfulla ;)


Visar en av massa julklappar jag fick, en klocka som jag diggar för fulla muggar, den är grymt fin!


Senarepå kvällen var det dags för den så kallade julklappsleken. Alla köper julklappar för ett visst överrenskommet pris, slår in dom och lägger dom sedan mitt på bordet i en hög när det är dags att spela. Man använder sedan två tärningar och om man får lika på båda tärningarna får man ta en julklapp. Efter det fortsätter man med andra regler. Det var den julaftonen, mycket trevlig :)


Min kreaktion som gjordes dagen innan julafton, på beställning. Blev mycket nöjd!

GOD BLESS


Random.

Här är en bild på hur jag faktiskt lyckades ganska bra med att måla mina naglar (de korta som finns) idag.


Ja, det duger till de växt ut ytterligare, tycker de är lite småsnuskiga när de inte är fixade!


Här får ni se en bild på mig själv ute i snön också, mest för att det är så nedrans kallt!

Favoritcitat från jobbet; "Men jag har ätit apelsin nu så jag kan inte läsa tidningen"
Tanten trodde nog att tidningen skulle skickas till henne genom telefonluren, haha.

G O D  B L E S S


J U L L O V

vad sägerdu om det? Rätt underbart samtidigt som det är ganska jobbigt! Vill ju vara med kalssen i skolan, men det är skönt att slippa allt pluggande för ett tag. Så idag var vår sista dag, yaaay! Och några bilder blev det;


Salen fylls upp...


Självklart blev det första raden för oss ;)


SFI (svenska för invandrare) sjöng några julsånger. Väldigt modigt måste jag säga, jag menar, jag kan svenska utan och innan, de kan knappt vad julsång betyder, och ändå vågar de ställa sig där inför skolan och både läsa och sjunga. Creds!


Den här mannen sjöng på ett annat språk, som jag inte vet vilket det var. Han var grym, och borde fått ännu större applåder än vad han fick. Grym på gitarr!


Sen var det lärarnas tur att underhålla publiken. De började med att trippa in på en remixad version av "tipp tipp tapp", om jag minns rätt ;) De sjöng sedan några andra låtar vilket var ganska underhållande. Till sist läste en av lärarna en julsaga och lärarna gjorde då rörelser och karaktärer tillhörande sagan, creds där också! Diggar att "Sollan" (vår lärare med grön tunika) som jag brukar kalla henne föreställde en gran, hur söt!?

Ja, det var den dagen. Ganska mysigt!

Laddar strax upp ett till inlägg med lite andra bilder i, om annat!


Lördag 18/12

Hur nära är vi inte julafton? Hur nära är vi inte lönen?

Hur tråkigt är det inte att julen blir tråkigare och tråkigare för varje år? Visst, själva julafton är ju underbar, men det är mer dagarna innan jag menar. När man var liten satt man och väntade innerligt på att nästa dag skulle komma, vilket betydde en ny chokladbit och en ny rolig bild från julkalendern. Det där är ju så gott som dött nu, jag är inte ens intresserad av julkalendern, vad tycker du? Förhoppningsvis så kommer det där tillbaka när jag någongång får barn!

Idag ska jag i alla fall till Tomasmarken, ska bli kul, går dit på fastande plånbok, men det kan ju vara kul att titta lite i alla fall. Jag har alltid älskat marknader, speciellt marknader med grönsaker och mat, det är så härligt på något sätt.

Ha det bra små vänner, trevlig fortsatt helg.

God bless


Fet låt.


Tar det aldrig slut?

Är det verkligen sista grejen i skolan imorrn? Känns nästan som att Sollan (Solbritt) ska säga att vi ska ha 2 prov under jullovet också, ara för att vi aldrig ska få vila. Men vi får hoppas att hon är på bra humör sista dagen ;) 

Så jag hoppas att det är den sista läxan vi ha till imorrn. Vi ska sitta i grupper och kunna berätta om olika mediciner och hur de förs in i kroppen, och sjukdomar i skelettet. Just skelettet intresserar mig inte speciellt mycket, tyckte att det var roligare att skapa en bild på mindmapen vi gjorde -->



Här  ritade jag hur en fraktur på lårbenshals kan se ut och hur den kan fixeras med spik. Det har jag i alla fall lärt mig, tack gode gud för bilder!

 *~ G O D   B L E S S ~*


Smått och gott.

Dagens luciatåg, förberedelser.



Iréne och Emma.



Lisa och Elin.



De söta pojkarna. Fick inte med Mr Beautiful!
Det blev ett mycket mysigt Luciatåg, kunde tyvärr inte hoppa ut ur ledet och ta kort på alla ;)

Nu kommer lite bilder från när jag och hunden var ute på promenad...





Härligt med solen som skiner mot snön, eller hur?

Det var det, det.

God bless


Ärligt talat...

Så har jag inte uppdaterat sen mitt sista inlägg - för att jag inte orkat. Men endast därför tänkte jag försöka orka med ett litet inlägg nu.

Är hundvakt åt min far i några dagar nu. Han befinner sig nämligen i London och har det bra, var på fotbollsmatch igårkväll och såg vad engelskmän går för, har till och med ätit den dökända rätten; fish and chips. Så jag är nu alltså här hemma ensam i huset och mina fötter kan man väl jämföra med kylskåpskall skinka, eftersom vedspisen inte vill sammarbeta med mitt inövade tappra försök till att få eld i den. Ska ändå snart gå ut på en promenad med majsan, kanske är varmare ute?

På måndag är det lucia. Självklart är jag en av dom i tåget, eller självklart och självklart, ganska otippat faktiskt. men kul, 90% av vårt lilla luciatåg kommer bestå av små thaiare som knappt kan svenska och sjunger jolejuice istället för juleljus. Men men, what the hell, det kommer säkert bli kul och jag bettar på att någon SFI (svenska för invandrare) -lärare fäller en tår.

Oh ja, just det. De som kanske missat det på något sätt, så har jag kirrat en liten ford fiesta från 90 nu. Älskar denna lilla puttmaskin, skulle bara önska att den inte var lika svårstartad, måste nog köpa ett nytt batteri i alla fall...

Have a blast

RSS 2.0