Midsommarafton!

Jag hade en jättetrevlig midsommarafton med god mat, roliga lekar och härligt sällskap, hur hade du det?

Här kommer lite bilder från Fiefall.


Crisse i början av aftonen, avnjuter kvällens första öl.


Måste visa min och nu Thesas "thing". Man lägger upp ögonfransarna (fungerar bara korrekt med mascara på) i det vecket vid ögonlocket och så fastnar de där. har ju aldrig kollat på mig själv i spegeln när jag har gjort det, men nu vet jag hur sjukt det ser ut på Thesa i alla fall så jag är nog likadan ;)


Grillning pågång! Det sjukaste var att Henke åt ensam upp hela sin fläskfilébit som ligger i mitten längst bak, + potatissallad och grönsallad!


En söt arrangör (Nathalie Bertilsson) satt vid bordet och chillade när vi hade ätit klart. Vi får ju inte heller glömma att Hanna var med och planerade hela kalaset tillsammans med Nattis, och dessutom var det hon som skötte de roliga lekarna som innebar femkamp med säckar, ballonger, mariekex och andra aktiviteter. 

Synd att jag inte vet hur man lägger in videos på bloggen. annars hade jag kunnat visa en riktigt rolig video när de båda Henrikarna hoppade på studsmattan och hade konstiga saker för sig. Och tyvärr så glömde jag givetvis bort att fota min midsommarkrans, buhu!

http://www.youtube.com/watch?v=nB7L1BIDELc
Istället kan jag tilldela en vääääldigt fin cover på fotbollslåten "Wavin' flag", här framträdd av 25 andra olika artister, den är sjukt bra! I den här versionen handlar den istället om Haiti.

Om du som läser min blogg, har en egen blogg, skriv gärna en kommentar med den så jag kan följa din också ;)

God bless


Har vi tur med vädret?

Det tror jag, dock är det mulet på himlen nu men det ser lovande ut om man kollar på väderrapporter. Bara det inte kommer nåt regn så är jag happy :)

Förut gjorde jag även min midsommarkrans, den blev jag väldigt nöjd med, stor och pampig är den såklart ;) Tar kort på den i eftermiddag, för just nu är den fuktig och ligger invirad i en plastkasse för att hålla kvalitén :)

Vid klockan 4 kommer det gäster hit, jag tror de blir 11 totalt. Hela gänget ska ha lite tipspromenad och ha små lekar, blir nog kul för dom :) De ska ju också äta en massa gott såklart, mamma står och gör jordgubbstårta så det stänker om det för tillfället!

Längtar till ikväll :)

Ha världens bästa midsommarkväll allihopa!

God bless


Nu är det dags...

Brödet står i ugnen och väntar på att bli färdigt. När jag har plockat ut det, ska jag, och min moped åka ner till systembolaget för att fixa lite gott tills imorgon. Premiär!!



Ikväll ska jag ju också åka ut till Tuna och klä midsommarstången som jag har berättat i tidigare inlägg :) Har också sett ut lite blommsorter jag ska ha med mig in till stan på fredagen för att binda mig en midsommarkrans. Självklart kommer jag ta kort på den så att ni alla får se vilken master jag är ;)

Förresten så blev Lollo Andersson mamma idag! Har följt hennes blogg varje dag i hopp om att det ska ha kommit ut en lite pluttilutt, och idag var där ett inlägg där det stod att nu har jag blivit mamma :)
Önskar henne all lycka till!


Har lämnat mitt käraste...

Var nere på Expert för en stund sen och lämnade in min dator... Det var många problem som jag hade skrivit upp på en kom-ihåg-lapp jag rabblade upp. Nu vet jag inte hur lång tid det kommer att ta att få hämta den igen, förhoppningsvis frisk och glad!


Nu får jag nöja mig med att sitta vid min gamla stationära dator som har en skärm som är dunderstor, fattar inte hur jag orkade sitta vid den förut! + att det kommer upp massa meddelanden om att datorn inte är skyddad och massa uppdateringar som jag inte orkar ta tag i haha... Men ska snart formatera om den så de kan få tjata hur mycke de vill ;)

Om en stund ska jag iväg till Södra Vi för ett möte... Känns ganska onödigt att åka dit för bara det, men måste man så måste man ;) det är något sommarvikariemöte.

God bless you

Förlåt förlåt förlåt!

Jag har inte skrivit på en vecka och två dagar, känner mig värdelös! Eller, det kanske är att ta i, men det känns elakt mot er som följer bloggen, jag vet ju själv hur frustrerad man blir på de som inte uppdaterar ;) Tänker på det varje dag, tro mig, men orkar bara inte logga in och sätta igång och skriva, hur får man motivation om det inte händer något på bloggen?


Just nu sitter jag i alla fall hemma hos min pappa och väntar på alla roliga händelser som händer under veckans gång (älskar att vara busy!);

Onsdag: Möjligtvis att jag åker till Expert för att lämna in min dator, som jag köpte för bara några månader sen och fick nån oschysst sjukdom i den på köpet.
Träffa Elin för att boka tågbiljetter till Köpenhamn i sommar, ja, jag ska berätta om det också! :) Efter det ta en tripp till Terrorese för lite häng.
Torsdag: Åker till Tuna för att vara med hembygdsföreningen med att klä midsommarstången. Har gjort det två år i rad nu med pappa, det är riktigt givande, speciellt att lyssna på de äldre som bara är för härliga, plus att tidningen brukar ta en tripp förbi för att ta en bild på oss ;) Där kommer jag även att träffa min brors nya flickvän (looking forward to it!).
Fredag: Göra mig fin inför midsommarfirande i Fiefall i Nattis barndomshem med vänner. Förhoppningsvis brännboll, kubb och massa kul förståss.

Ska klämma in systembolaget någon dag också, eftersom jag inte ens har varit inne där sen jag fyllde 20 (26e maj) och köpa någon slaskig cider till midsommarafton ;) Självklart ska jag slänga fram legitimationen innan kassören hunnit säga nånting i hopp om att få en liten mintpastillburk i metall.

Nu till snacket om Danmark, ja, jag ska dit i sommar! Elin och jag började prata om det för några veckor sedan, och nu kommer det bli av, är glad att vi tog tag i det, annars kan det ju lätt bli så att man snackar, men inget händer, men inte den här gången! Vi har bokat ett hotell som ska ligga i hjärtat av Köpenhamn, för en helgs visit. Inte alls dyrt med tanke på att hotellet såg väldigt fräscht ut på bilderna (gör de inte alltid det?)... 1500 kronor för två vuxna 2 nätter. Vi bokade genom Hotels.com och fick därför rummet 1200 kronor billigare än vad det hade kostat om vi bokat genom hotellets egna hemsida, bra va?! Så med det fixat är det endast tågbiljetten dit och hem kvar som ska köpas, sen har vi allt som behövs för att åka iväg den 23e juli :)

...

Förresten så har min 82 åriga(?) mormor skaffat pojkvän! Hur gulligt är inte det? De hade kollat på Daniel och Viktorias bröllop tillsammans, naw..

Mitt peace som jag alltid avslutar mina inlägg med kommer bytas ut nu, har bestämt mig för att vara mera kärleksfull så därför får det bli ett;
God bless you!
Och att alla allvarliga tillsägelser åt folk från min mun bara är sagda i grund på kärlek, såklart ;) så...

God bless you


Sviffet

Bilder från Södra Vi.


Hugo och Meya, Hugo var i gång med att baka sandpizza ;)


Elin och Hugo satt en stund på bänken för att vara med på¨bild, Hugo vet precis hur man ska göra när man ska vara med på bild, le! :)


Söt!

Det var en trevlig kväll med nedkastad mat på golvet och en massa bus :)

Peheheheheace


Håååååår



Hairmakeover, vad tycker du?

Ikväll ska jag vara barnvakt tillsammans med Elin, åt hennes systers två fina barn :)

Kirrat nytt!

Ni får ursäkta mig att jag inte har uppdaterat på år och dar, men jag har inte haft så mycket tid och jobbat nu i dagarna... Hoppas på att det blir bättre :)

Jag har i alla fall hunnit shoppa, haft kvalitetstid med vänner och familj.
Ni ska få ta del av shoppandet tänkte jag, man måste ju passa på medan det ligger pengar i plånkan!


Lindex Västervik.


En stålsträngad skönhet från musikaffären i Västervik, vad heter den för övrigt? Märket är Guvnor. Normalpris 2700, men jag fick den för 1400 för att jag är så jäkla charmig ;) haha... Köpte även med mig en stämmare också, kan vara väldigt bra då programmen som finns i datorn inte är det bästa(!) + ett par plektrum som jag fick gratis.


Klänning från Cubus


Och till sist ett litet linne bara =)

Nöjd med mina köp.

´Nu ska jag snart börja laga mat till mig och mamma, det blir stuvad spenat, korv och potatis, en av favoriterna!
Efter det blir det en tripp på stan med henne för att hitta studentpresent. Senare ska jag umgås ett tag med Tesis.

Jobbet går greit förresten!


Bilder från sillfisket ;)


I början av fiskelyckan... När det var dags att sedan åka hem var Dicks och min hink mer än halvfylld!




Vi hade verkligen tur med vädret! Hur fint som helst hela kvällen :)


Ingen Big 5 där inte...
Det var trevligt med en fisketur! Speciellt när det nappar i varje kast ;)

Idag runt halv 2-2 ska jag ner med Elin till stan och äta ute nånstans :) Umgicks med både henne och Casandra igår, lika roligt som vanligt! Vi gick runt och tog lite bilder som Casandra möjligtvis ska använda till en bligg-header, bilderna blev jättefina! Vi tog även en fika nere i Källängen på en filt med en underbar kladdkaka som Elin hade bakat samma dag, naw!
Ikväll blir det däremot lite fest för nattis som fyllde 20 i onsdags :) Blir förhoppningsvis att spela kubb (som jag älskar!) om det fina vädret håller i sig hela dagen, men det gör det säkert :) Jag har ju chansen att gå till systemet nu eftersom jag är 20, men jag vet inte om jag känner för att dricka ikväll?! Trots att det var hur länge sen som helst som jag drack.. men jag får se, elin får bestämma helt enkelt ;)

Ska ha på mig min nya fina t-shirt ikväll som jag köpte i Västervik igår ;) Färg, here I come!

Jag har även tagit an mig på Nattis härliga idé, att måla kubbspelet! Dock fick det bara bli kungen som blev ordentlig, de andra är målade med mönster på och till och med blommor ;) Här är ett smakprov på kungen, som jag inte var speciellt noga med!


Peace :}

Glömde en sak..

Sex and the City var bra! Eller ska jag säga helt okej? Med de människorna som spelar i serien/filmerna, kan det aldrig bli dåligt, eller hur?

Jag åkte som sagt till pappa med nya moppen igår ;) Känner mig som 15 igen! Gick ganska bra, förutom att larmet gick på när jag stod och tankade den nere på Statoil (haha) och jag fick fullständig panik och tryckte ner tanklocket och tryckte på alla kanppar jag kunde, till slut löste det sig när jag startade den ;)

Lite bilder från Tuna..


Ingen som kan ana att jag har retuscherat bort ett helt koppel från bilden som satt runt hennes hals och låg längs gräset va? ;) Nådigt mysigt det var att träffa henne igen för övrigt! Satt länge på hallgolvet och mysade med henne och hennes underbara päls som verkligen var fin nu!


Hjärtan i tåg på pappas trädgård! :)

Undrar om fisken nappar ikväll? Ska fiska på lördag också ;)


Smakprov!

Hej allesammans =)

Jag satte igång kameran nu på morgonen, pappa sa att det det borde vara okej, eftersom laddningslampan slocknat och att den hade suttit i laddaren i drygt 17 timmar... Så jag hoppas att den mår bra nu, är ju så van att min förra kamera bara stängs av när man trycker på on, så jag förväntar mig inte att denna ska vara bättre men lite kanske ;) hehe.. men ett litet smakprov från en av bilderna kan ni ju få, självklart på naturen som den grönskanörd jag är :)


Själv tycker jag att resultatet blev sådär, men jag får nog styra lite med inställningarna, vitbalansen och sånt, för när jag fotade med blixt så blev det helt gult, och eftersom jag läste den medföljande fotoboken igår så vet jag ju precis vad jag pratar om ;)

Satte även igång min nya moped förut ;) I början gick det lite trögt så jag fick ta i med hårdhandskarna och kicka igång den! Då gick det allt, så jag gasade fort som attan och tog några varv på gräsmattan som nu är full med hjulspår. Ska ta en tripp till en mack sedan och tanka den, efter det ska jag ut till pappa med den :) testa lite ;) Och aw, där ska jag träffa Majsen :) :) :)

Jag har förresten kommit på hur jag ska göra nu när jag har två datorer, jag ska "lägga undan" den stationära som bara är ett år gammal och sätta min bärbara på den platsen för just nu sitter jag på sängkanten och har datorn med högtalarna inkopplade ståendes på mitt lilla bord som igentligen är till för allt fint jag har! Och såhär kan jag inte ha det, ser bara väldigt stökigt ut!

Imorrn ska jag ut och fiska i Västervik med broren och Emil, ska bli riktigt kul, längtar lika mycket varje år! Men rensandet av fisken kan jag stå över ;)

Strömmingsfiskarn!

Peace


RSS 2.0