Marknad!

Imorrn är det marknad i Hultsfred! Åker tio från Tuna, ska strosa sakta runt hela området, kanske köpa nån söt klubba och smaska på medan jag tittar på alla lockbeten :)



På måndag får jag förhoppningsvis mitt Wiispel :)


Dina...

Hatar sin moped!

Allt gick som det skulle till skolan, det duggade lite, men moppen funkade i alla fall. När jag sedan glad slutade redan tjugo i tolv, skulle starta mopeden, nej vad händer då? Den startar såklart inte! Frustrerad försöker jag få tag i Roine men lyckas inte så lämnar den på parkeringen och går hem.

Roine följde sedan med mig tillbaka med bensin för att fylla på den ifall det var felet. Men det var det inte, batteriet var helt  sut så vi fick koppla det till bilen, helt förundrad över att inte hela moppen sprängdes! Fick igång den till slut i alla fall så nu har vi ställt satyget inne i garaget med en laddare kopplat till batteriet. Får helt enkelt köpa ett nytt batteri om den bråkar igen!

Men men, sånt händer. Jag har även en jätteglad sak att berätta :) Blev medlem på tradera i förrgår för jag ville vinna en grej, nämligen ett Wii, och självklart blev jag vinnaren! Det här betalade jag 1800 för nånting, frakt inräknat



Det ska skcikas idag så får det nog på tisdag eller onsdag nästa vecka :)

  • 2 remotes
  • 2 nunchucks
  • Kabel för bild/ljud
  • Sensorbar
  • Strömadapter
och självklart konsollen.

Får även med 4 oöppnade spel (varför köper man om man inte spelar?)
Movie studios party - något slags frågesport spel, älskar sånt!
Skatecity Heroes - Här räddar man staden genom att åka på en skateboard, spännande!
Samba de Amigo - Ett spel med 40 låtar på, vet inte om man måste köpa en mic då eller hur man spelar det?
Hanna Montana - vet itne riktigt vad man gör på det, men älskar Hanna Montana (nörd), så det blir nog kul!

God bless

Lite nya kläder!

Inhandlat i Linköping;



T-shirts;
Hello Kitty H&M
Rolling stones H&M
Guns n' roses H&M
Tröjor:
2 helt vanliga jumpers med lite tunnare tyg som passar.. när som helst! .. Gina Tricot
Linnet från Lindex, som förhoppningsvis kan användas innan solen försvinner helt! Tänk att jag köpte något som innehöll rosa!

Love it!

Just det, skolan har börjat för min del, nu blir det plugg plugg plugg.. Vet inte om jag riktigt är redo men jag tror att det ska gå bra :) Många trevliga klasskamrater!
Imorgon har vi en heldag med information om fusk och konsekvenser och liknande, ska även bränna lite pengar på skolböcker... Som tur är så fick jag en glad överraskning när jag såg att Casandra kom och gick i korridoren i måndags, skönt med ett känt ansikte!

På tal om ansikten, här är mitt ansikte med en liten förändring..


På torsdag bär det av till pappa för min del, har spenderat mycket tid där senaste veckorna! Men hellre det än att sitta ensam och ruttna... Där ska jag vara hundvakt åt lille mosen medan pappa åker till Bryssel och roar sig med sån där rally, ja, ni vet, riktigt rallybilar... Stannar där till på måndag, skönt att få ha bilen ;)

* ~ God bless ~ *

oj.

Det var länge sen jag skrev. Igår var jag och min andra hälft Jessika i Linköping och shoppade, trots att jag bara ville ha ett par speciella leggins (som jag dock aldrig hittade), fick jag ner en maaaassa andra grejer i kassen jag tog hem, bild på kläderna kommer nog under dagen =)

God bless.

Naturen bidrar..

Hej :)

Gissa vem som vann skyttetävlingen i söndags? Jag såklart ;) Vann över 16 andra och flera av dom har hållit på hur länge som helst, speciellt mina kusiner som till och med hade med sig egen utrustning så som speciella skyttekläder och sånt. Så jag har rätten att vara stolt ;) Priset fick man välja själv, och jag valde en bag, hur bra som helst eftersom min andra jag en gång köpte på Ullared har gått sönder.


Från vänster; Robban, min morbror Tommy, Ulf, och pappa i ytterkanten som tyvärr inte kunde vara med mer än på första banan, hans rygg klarade inte av att ligga ner på marken och skjuta... naw..
Bakom är 2 av mina söta kusinbarn :)

Under helgen hann jag och pappa också med att plocka både bär och kantareller, ja, det finns faktiskt! Jag hade aldrig haft tanken på svamp redan nu om jag inte hade jobbat med tanterna på Vidala ;) Så en liten burk med fina svampar blev det och...


Hallon, blåbär och några vinbär, det där gjorde jag en underbart god paj på sen!


Förresten så funkar daton alldeles utmärkt förutom att den har en liten konstig sak för sig när man sätter in och drar ut batterisladden, skärmen svartnar men hoppar igång igen efter några sekunder, jag vet inte varför, men om den stannar svart så får jag väl helt enkelt åka ner med den ;) Men jag tror inte att det ska vara någon fara.

Snart ska jag in och äta makaroner och pannbiffar, efter det kommer min fader och hämtar mig, vi ska ut med hans nya båt och hans nya motor som går i ungefär... 40 km/h?, kanske inte låter så mycket men på vattnet går det fort ;) Synd att jag inte vet hur man laddar upp videos på bloggen, annars hade jag kunnat filma när det går som fortast :)

God bless you alla glada

RSS 2.0