Vimmerby IS my homeboy!

Ja, jag är så glad att vara tillbaka! Man kan ju bara cykla över vägarna utan att tänka på att det ska komma 16720987348328945 bilar som det gör i en storstad! Och så är alla expitider i affärerna så himla mycket trevligare än i Norge, även att man betraktas som cool om man är svensk där, men vad ska man annars betraktas som? ;)

Köpte mej en digitalkamera som sagt :D Den trevliga expiditen hjälpte mej och tipsade mig om att jag skulle kunna ta den kameran som var på kampanj, den kostade då 1499 (normalpris 1799), så jag la till 499 kronor själv eftersom den överiga tusenlappen ersattes av pappas presentkort :) Så nu ligger min Nikon bredvid mig och laddas :)


En sådan här blev den! Dock är min svart, eftersom de inte hade några andra färger inne, och jag har ju inget tålamod när det gäller shopping, så jag köpte en svart som det fanns gott om :) 
Fick till och med ett litet fodral på köpet, som jag kan ta kort på sen ju ;) En fotobok som ingick och 50 bilder som jag kan framkalla gratis, hur toppen är inte det!
Gick även upp till Mårten och Anna och beställde en färg-och klippningstid, jag skaaaa bli fin och få bort det fejkade blonderade håret, orkar inte se det i spegeln längre! Vill ha en ton mot min riktiga färg, det vill säga lite rödlätt/mörkblondt, supersnyggt! Och sen blir det en sidecut på det ;)

Ska på bio ikväll med Tesa, Hanna och Nattis :) Det blir Sex and the city 2 såklart ;D Så nu ska jag in och äta lite rissallad som blev över från igår!

peace :)

Swedeeeeen

Hello friends!

Jag har längtat så mycket efter att få säga; nu är jag hemma i Sverige igen! Igårkväll var en perfekt kväll att komma hem på, träffade ganska många nere på öltältet, dock inte alla, men hinner ju träffa dom också :) Vi började klockan 8 på morgonen att åka tåg från Bergen, och var hemma i Vimmerby klockan 12 på kvällen, en lång dag som inte var lika hård som jag trodde den skulle vara :)
Vi blev skjutsade till öltältet och gick dit och surprisade alla, riktigt kul :) Och hur mysiga var inte Tesen och Crisse?! Sötingar! Gråter för vår skull ;) Vi ska alla ha så sjukt kul i sommar hoppas jag! Känner det på mig =)

Idag hade jag ju mitt födelsedagskalas och träffade mina närmaste, dvs; Mamma, Roine, Malin och Martin(som jag träffade redan igårkväll), Ulla, mormor, Dick och pappa :) Fick massa fint, och eftersom jag fick ett presentkort på expert av pappa på 1000 kronor så ska jag imorgon tillsammans med Tesa in på expert och kirra en ny digitalkamera ;) Älskar teknologi!

Efter mitt lilla party med rissallad (Supergott!) och tårta, drog jag mej ner till Tesa, eller rättare sagt rullade på cykeln! Riktigt roligt att cykla efter att man inte har gjort det sen förra vintern. Vi skulle ha grillat om Hanna inte bangat ;) Istället åkte vi till Palma och käkade, jädra gott med kebab efter så här lång tid! jag åkte sedan hem på cykeln igen runt kvart över 8, var hemma på under tre låtar på mp3n ;) Faaaast! Nu sitter jag framför Bridget Jones dagbok och småäter min norska....


Nötte sjoko pötti! REMA 1000 rules!

Igår när jag la mig i sängen runt 3 på natten, sa jag högt för mig själv; Åhh vad sköööönt att ligga i sin egna säng! Och kurade ihop mig med täcket, somnade fort kan jag säga ;) Nu ska jag se klart på filmen, om jag kan sätta igång kameran imorrn så får ni se resultatet ;)

Peace!

Födelsedagar lönar sig

Resultatet av middagen igår! =)


Kycklingspett, ris, sallad och sås, underbaaaaart gott kan jag säga! Kändes som att spetten luggit i marinad i flera timmar så möra som de var...
Efter den festmåltiden, som vi alla tre beställde, gick vi till donken och köpte varsin McFlurry till efterrätt. Billigt och bra efter en dyr varmrätt för 140 kronor, exklusive läsk! med den blev det 170 kronor... Men det var lätt värt det!

Imorgon börjar den stora packning och städningsdagen... Ska först ner till stan och uträtta ett par ärenden :)

Peacccce

:)

Naw, jag fyller 20 år idag :) Ska ut och äta senare :)

Tänk att jag har levt i 20 år, pretty grooowse, samma kroppsdelar liksom! Vill inte ens tänka på hur det ser ut inne i kroppen när jag bli 70 ;D haha

Skriver säkert senare om vart det blev att vi åt :)

Spenderaren!

Hej :) Har precis tittat klart på Beverly Hills 90210, älskar det! Serien har börjat om helt från början och kommer fortsätta väldigt länge till då :) Spikad framför teven vardagar klockan 15.00 ;)

För att återgå till tidigare idag så gick jag en stund på stan efter jobbet. Jag gick först till en piercing/tatueringsstudio som var riktigt snygg och fräsch! Leading Light  hette den. Jag tänkt att jag skulle införskaffa mig lite nya töjningar :) Köpte mig en svart ståltunnel, som är sjukt grym! Och en vanlig svart plugg som jag kan ha när jag jobbar eller ska på något "viktigt" såsom arbetsintervjuer och sånt.



Såhär ser det ut :) Man ser inte rakt igenom men det var lite krångligt att ta kort med camen och vrida runt med datorn i luften ;P Sidecut på det där sen med ;)

Vill dock ha ännu en töjning, en i trä eller plast som hänger ner där bak, såsom en drake eller något liknande, hur snyggt som helst! Men de hade inga snygga på studion och så hade det blivit lite för dyrt eftersom bara tunneln kostade 200 kronor!

Jag handlade lite mer också, presenter till mamma :) Hoppas bara hon inte redan har något av det jag köpte åt henne på Platekompaniet (skivaffär)

~4 dagar~

Peace :]


Morning!

Hej och godmorgon :)

Idag är det måndag, vilket betyder att vi är lediga (igen!), det är pingst här precis som i Sverige men här har de fortfarande kvar ledighetsdagen ;) Varför ta bort den?

Har börjat plocka iordning inne på mitt rum, garderoben och plastlådorna är ordnade så att dte blir lättare sen att bara packa ner det, rett och slett. Har även lagt ner Adeccokläderna i en påse så den är färdig att bara överlämna sen ;) Jag undrar hur lång tid det tar att packa, med tanke på att den urrensningen säkert tog en och en halv timma! Vi måste också tvätta hela fredagen, och göra en snabbvisit nere på stan - Skatteverket, Adecco.


Sorterat!


Har lagt ihop grejerna lite så jag slipper fixa med precis alla lådor sen :)

Ja, för att övergå till den här måndagen igen, så ska jag nog inte göra mycket alls, Hanna och jag kanske ska spela in lite film, om vi kommer på nåt kul ;D Vi har i alla fall planer för i sommar ;) Varför filmar man inte in mer? Då fångar man ju de ögonblicken som man sitter och gapskrattar åt efteråt eller de man tycker är fina minnen och där alla som tittar på klippet säger "aaaw". Så spela in mer! Det är i alla fall vad jag ska göra ;)

Och hörrni:


Dagens extremt Viktiga: Jessika Söderström fyller 20 år!! HURRA HURRA HURRA
Jag önskar henne den bästa dagen någonsin! Grattis hjärtat! Snart är vi två :)

PEACE!


Lite nytt ;}

Hej igen =) Har köpt lite nya grejer idag, äntligen! Hittade även presenter till pappa så nu är det klart, bara mamma kvar, har en liten aning om vad jag kan köpa i alla fall, sen får det bli något mer på det :)

Här är ett linne jag köpte till mig själv, riktigt nöjd efter det fina köpet!




Mer sjömanstema åt folket!

Tyvärr vågar jag inte avslöja vad pappas presenter innehåller, men säger det efter att han har fått dom ;)

Fint inslagna av två olika biträden i de två affärerna :)

Besides alla dessa grejer så "kirrade" jag även nya hörlurar eftersom den ena av hörlurarna på de gamla (nu sönderslitna och kastade) gick sönder, ljudet slutade bara spelas och det sprakade i den när jag fifflade med sladden. Efter ett tag sabbades också den andra ;P Det var två fina år tillsammans med de limegröna inget-annat-ljud-än-musik-hörlurarna. Nu blev det istället ett par med gummi"vadd" som kostade mig 300 norska kronor och då förväntar jag mig ett bra ljud och att de ska hålla i två år de med ;) Dock är de inte gröna, de hade (såklart) inga färgglada på Expert, så det fick bli hörlurar i grått occh vitt.

Ppppppeace!

tidigt för att vara en lördag.

Hej! :)
Idag gick jag upp klockan 8... nu sitter jag här vid min dator 08:29 och låter mitt hår självtorka. Hanna och jag ska nämligen ut till Åsane Storcenter idag! Jag ska försöka hitta något fint till både mamma och pappa som fyllde år medan jag befann mig här! :( Så det ska jag försöka gottgöra, även att de inte vill ha något, men klart dom ska ha något, de ger ju mig presenter (som jag kommer få öppna när jag kommer hem för jag hinner ju fylla 20 några dagar innan ;) )

Har redan här i Norge hittat födelsedagspresenter till en annan familjemedlem faktiskt! Blir lite krångligt att konka på paket på hemresan men vad gör det :)

Anledningen till att vi åker redan idag till Åsane, som vi tänkte göra på någon av de kommande vardagarna, är för att husvärden ringde Tone och sa att hon ska ha visning på lägenheten idag (IGEN!). Blir så irriterad! Eftersom vi inte kan vara hemma då heller och varför måste hon ha den klockan 10 på en lördag?! Idiotiskt! Hon har redan haft visning, tre gånger? Lär väl inte sluta nu heller ;)
men man får se det från den ljusa sidan, som man alltid ska, snart åker vi hem! :D

1 vecka kvar till hemfärd
4 Dagar kvar tills jag fyller vuxen!




Lägger ut en bild på pappas, min och syskonens hund, en av de som jag saknar något otroligt! Riktigt ovant att inte få träffa henne på flera månader... Men snart luppis!!


Sommar i Norge också!

Idag är det varmt, igår var det varmt, imorrn kommer det säkert vara varmt, jag DÖR! Men för det mesta så är det ju positivt om man inte har en yllevinterjacka på sig som jag har ;)

Löven på trädet utanför mitt fönster glittrar till och med, lyckligt! Tänkte därför ha lite sommarkänsla på bloggen idag eftersom det alltför längesen jag skrev, förlåt ni som älskar att läsa om mitt liv ;) haha..



Trädet utanför mitt fönster :)



Norska maskrosor som anses som ogräs, varför då? De är ju fina!

Och dessutom folk´s...

varav tre jobbdagar, faaaaabulous! De ska jag spendera på Olsvik Videregående Skole, eftersom de älskar mig så enormt mycket där! Såklart! Diggar alla som har sin praktik där, haha.
-En tjej som är krit-vit med foundation på läpparna, vilket borde vara olagligt.
-Hennes tappra kompis som inte kan gå nånstans ensam utan de måste ständigt göra allt ihop, till och med när de ska hämta några få tallrikar ute i matsalen.
-En äkta ginger som har så lågt självförtroende att hon inte kan gå ut och sätta sig i matsalen när det är mer än 10 personer där, för då kanske dom äter upp henne.
-En muslim som säger unnskyld (ursäkta) HELA tiden, men hon är så söt så.

Ja, det var väl dom, men det är ändå riktigt roligt att jobba med dom måste jag säga, diggar allihop!
Peace :) Hoppas ni har det bra i omtalade sommarSverige ;)


Bilder från Grunnlovsdagen!

Här kommer lite bilder från ett fullsmockat firande i centrum!


Crowded!


En gammal modell på en cykel.


En ännu äldre cykel, om man ens får kalla det cykel ;)




En söt farbror som klädde ut sig till en dam, gick och trallade på sånger ;P


grunnlovsdag!

Idag är dagen här, Norges höjdpunkt på året, nationaldagen! Något som jag tycker är lite pinsamt är att de flesta bär folkdräkter, vilka de sparar till från födsel efter ett samtal med tjejen från Coop. De köper den oftast tills de ska konfirmeras, bär den på dop men även som gäst på bröllop. Och vet ni vad en sån kostar? 30 papp! De sparar alltså till en ful klänning hela livet! Waaaaste! Men, alla har ju olika smak och här verkar ju dräkterna vara rena modet som aldrig försvinner ;)



De är ju jäkligt bra gjorde, men för mig är det inget att ha med tanke på att jag bara ser Sveriges drottning framför mig som envisas om att ha den varje gång hon är med i TV.

Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka, ska äta lite frukost innan jag börjar göra mig iordning för att sedan traska iväg mot stan men min lilla brosch hängade från jackan!

Peace!

Regnig dag i Bergen.

Här har det regnat hela dagen! Pappa sa att det har varit fint väder i Vimmerby, härligt för er, hoppas det håller i tills vi kommer hem och resten av sommaren! =) Just nu sitter jag och väntar dag in ocg dag ut på att vår...
 


....rhododendron ska slå ut! Vill ha lika fina blommor här som de på bilden ;) Så jag har något underbart att lukta på varje morgon! Förresten, har lurat på det hela dagen, ni vet de där fina långa blommorna som brukar växa vid vägkanten runt midsommar? Som man också brukar sätta i midsommarstången, blommorna kan vara lila, vita eller rosa tror jag, säkert fler färger och det är massa småblommor som ser ut mer som små bollar än vanliga blommor på stjälken. Vet ni vilken jag menar? När man var liten (i alla fall jag), så brukade man alltid leka med vattnet som alltid hade en förmåga att stanna kvar på växtens blad som dessutom ser ut som cannabisblad! vet ni, så skriv en kommentar, sitter här och tänker sönder hjärnan!

Hoppas på sol för oss imorgon på vår lediga dag*

P e a c e


Kos!



Öppnade min första Ben & Jerrys-glass idag (någonsin)! Riktigt god; bananglass, chokladbananer (Stora!) och valnötter, underbart med en glass som har allt jag älskar!

Annars har jag ju jobbat de där 9 timmarna på Coop OBS idag, gick väl bra men långsamt! Åkte i alla fall inte därifrån dödshungrig som jag alltid gör annars ;P Dessutom så "bestämde" jag med en norsk tjej som heter Trude att vi ska eventuellt träffas på måndag (nationaldagen) och hänga nere i stan, sitta på ett fik eller nåt :) Så det kommer Hanna och jag göra :) Riktigt trevlig är hon och i samma sociala behov som jag :P Att aldrig kunna hålla klaffen med andra ord :)

Vet ni vad jag köpte idag med tanke på att Norge är så aktuellt nu?



Ett norskt blockljus och en brosch med blommor ;) Man kan väl i alla fall låtsas vara glad för Norges skull på måndag, haha ;) tyckte dom var så fina! Den ska sitta på min jack-krage och fladdra denna dag! Ljuset hade jag kollat på hela dagen och tillslut så köpte jag det, ännu ett minne från Norge när jag kommer hem! ;) Broschen ska jag hänga fast vid mina överiga minnen från både Turkiet, Danmark, Paris och andra destinationer =)

Och medan jag satt och åt glass satt Hanna och smaskade på....



Jordgubbar!

Nu ska jag fortsätta sjunga till musiken på The voice! ;)
PEACE!

Förresten, vilka kommer vänta snällt på oss vid Öltältet klockan 12 den 29e då vi kommer hem?


Tar det lite lugnt..

Hej :)

Nu sista tiden ska jag nog ta det ganska lugnt med jobben tror jag, har snart fått ihop alla pengar jag trenger i alla fall ;) Imorgon ska jag ju dock jobba 9 timmar på Coop OBS, kommer dö!
På måndag är det Norges nationaldag här och det kommer nog bli ett väldigt ståhej! Ska ner till stan och kolla hur det går till i ett patriotiskt land som detta ;P

När tisdag är kommen och alla jobbar igen så ska också jag jobba, på Framo Engineering som jag gillar riktigt mycket! Schysst personal och en spank tjej ssom jag pratar engelska med som är trevlig =) Tabben är ju att jag måste upp klockan 5 på morgonen men vad gör det ;)

Idag är jag ledig, eller jag tog mig ledigt rättare sagt, och som tur var så hade de inte ens ringt idag, så passande att jag slapp få skuldkänslor ;) Nu ska jag strax åka ner till busstationen och försöka fixa med mitt busskort som blev helt fel. Jag fyllde på med 200 kronor trots att jag sa att jag ville ha ungdomskort. Det är alltså en fast summa, 295 kronor tror jag för en hel månad, så det ska jag ordna med idag ;)

Hur många dagar är det kvar till min födelsedag? 12!
Hur många dagar är det kvar tills vi åker hem? 15!
Underbart!

Peace!


kort inlägg

Hej allihopa! :)

Vilken slapp dag det har varit hittills, har verkligen bara luggit i soffan och glott på tv och dessutom sovit lite medan Hanna var iväg och jobbade. Ska väl snart laga lite mat, potatismos och biff bjuds det på idag! Har inte så mycket mer att bjuda på just nu så Peace =)

Tröttnat på att jobba!

Oj, hej! Har inte uppdaterat på 2 dagar, har faktiskt inte orkat... jag har nu jobbat i två dagar på studentsentret och ska jobba där idag också, börjar klockan 2 :) och imorgon är jag ledig, precis som ni? :) Tacka gud för kristi himmelfärd! Ska bli riktigt skönt. Undrar vart jag ska jobba på fredag ;S Nu är det i alla fall inte många arbetsdagar kvar här i Norge! Men ska jobba på Coop OBS på lördag från 10-19.. Ser jag inte fram emot! Föööör länge, och kommer antagligen få sitta i kassan hela tiden också.
Blir inte mycket lön för mig den här gången eftersom jag har varit sjuk också och jobbat få timmar!

Nu sitter jag och väntar på att lägenhetsdörren ska öppnas och det blir visning på lägenheten. Typiskt att jag ska vara hemma ;P Får sitta tyst och snällt i soffan helt enkelt :]

Söndagar är alltid lika givande

God morgon! :)

Klockan är nu strax 11 och jag har hunnit med att kolla på Step up 2 -filmen. Sjukt jäkla bra är den! Har sett den förut men oj, man tröttnar inte på dansfilmer! Så om du diggar dans (street) så borde du verkligen checka in den. Finns en som bara heter Step Up men den hittade jag ingen bra nedladdningsversion på, fungerade inte.. Den är också hur bra som helst! Man önsakr ju att föräldrarna satte en på dansskola när maan var liten så kanske man hade varit hälften så bra idag som dom på filmen hehe ;)

Annars idag ska jag och Hanna städa... Vi ska också åka ut till ett ställe hon ska jobba på i några dagar framöver, för att hon ska veta precis vart hon ska gå imorrn när det är dags.

Vi har också planerat att vi ska spela in lite film på hennes kamera och till slut göra en liten sammansatt video med flera olika klipp som man kan ha och kolla på och skratta åt senare ;)

Nu ska jag laga mig lite frukost för jag är sulteeeeen!

Peace!

*Fågelkvitter*

Hello :)

Kom hem från jobbet ungefär tio i två, slutade runt 1 :) Det gick bra att jobba där jag var idag, på en skola i köket. Dessvärre var det inte handikappade som skulle hjälpa oss i köket, utan vanliga elever :P Det blev jag lite besviken på! Men hon jag jobbade med var så himla gullig och glad så det var riktigt roligt och lugnt! Stod och rullade tummarna många gånger...
Ska dit imorgon också fast då är det två andra tjejer jag ska jobba med, kommer nog gå lika bra då också eftersom jag redan kan kassan snabblärd som jag är ;)

Ringde till studievägledaren på Komvux i Vimmerby idag för att försäkra mig om att det blir kurs till hösten och självklart blir det det! Blev jätteglad så nu sprudlar jag! För man vet ju aldrig hur många det är som är intresserade men tillräckligt var det i alla fall :)

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag ska åka på nästa jobb som börjar 16.30 på studentsentret ;)


Kommer älska mitt framtida jobb!

PEACE på er!

Ännu ett inlägg..

Kan inte hålla mig borta från skrivandet haha ;)
Pratade med min konsulent idag och hon frågade hur det var med mig. Jag sa att jag vill nog jobba imorgon eftersom jag känner mig bättre, är ju i alla fall inte lika hängig i kroppen :) Så imorrn ska jag till en skola och jobba och sen på kvällen ska jag jobba på mitt älskade studentsenter igen! PÅ fredag blir det skolan igen, förhoppningsvis jobb lördag och söndag på flygplatsen och jobba från måndag-onsdag nästa vecka på studentsentret, underbart!

Tørst?



Blir man inte törstig när man hör smaken i sommaren Rekordelig-cider?! Den är säkert sjukt god och jag ska köpa den på systembolaget när jag kommer hem för då är jag 20 år och fri! Veeeeem får inte gå in på systemet? -Hunden, katten, 19åringen! Det här bidrar till att man längtar efter sommarens grillkvällar ännu mer! Att sitta på verandan i sommarens utemöbler med en fin sallad och underbart grillat till, och eftersom jag bor ihop med mamma och hennes lilla grillHitler så blir det förståss kanongott!

PEACE!

Sommaren närmar sig

Hej :)

Idag känner jag mig betydligt bättre än igår! Är inte lika hängig i kroppen och hostan börjar avta mer och mer faktiskt. Hoppas jag mår ännu bättre imorrn så jag kan jobba :)

Annars idag ska jag inte göra alls för mycket, tvättar just nu Hannas och mina sängkläder + lite handdukar.

Grönskan närmar sig också mer och mer, härligt! Såg på lite Vimmerbybilder från facebook att ni har massa vitsippor i hela Gästgivarehagen, fuskigt! Tur jag kommer hem innan favoritblomman syrenen slår ut i alla fall ;) När jag var ute klockan halv 8 på morgonen idag så var det 4+grader i skuggan, hur varmt är det i Vimmerby nu?

Peace =)

Inget arbete idag...

Blev ju sjuk redan igårkväll.. Så idag var jag hemma från jobbet och kommer vara det imorrn också, har dragit på mig en förkylning så har mäktigt ont i näshålan ibland, speciellt när jag vaknare ur sömnen... Hostar gör jag också, men har nu fått hostmedicin av Tone så jag hoppas att den hemska beska smörjan hjälper till slut! Så idag när jag var hemma gjorde jag inte så speciellt mycket, men var tvungen att gå till Laksevåg senter för at köpa lite nyaa sminkborttagningsgrejer på Apoteket. Sen handlade jag lite mat också.. På tordag förväntas jag vara tillbaka på jobbet, hoppas det blir så, och att både jag och Hanna får jobba på flygplatsen hela helgen.

Nu sitter jag framför tv:n och kollar på Paradise Hotel, den norska ;) Faktiskt riktigt bra! Samtidigt dricker jag en kopp varm choklad för att få ur kylan i kroppen =)

Hoppas ni är friska och glada där hemma! :) Peeeeace!


host host!

Hello guys!
Det var dags för en ny uppdatering idag tyckte jag ;) Börjar bli sjuk tror jag! Hostar som jag vet inte vad och har huvudvärk... Hoppas verkligen det går över tills imorgon för då har jag fått ett ställe som jag ska jobba på och man kan ta buss från vår busshållsplats och det är ju superskönt =) Det är en skola där jag ska vara i köket, som jag uppfattade det så ska det också vara barn eller ungdomar med speciella behov som hjälper till i köket också =) Mysigt! bara de inte blir arga, vem vet vad de kan göra med köksknivar och stekpannor! Vill verkligen bli frisk så jag kan åka dit..

I lördags på min och Hannas lediga dag åkte vi iväg och grillade med Anna, hennes bror och deras kompisar. Hanna och jag köpte färdigmarinerat kycklingkött som vi satte på spett och grillade men det var inte direkt nån höjdare.. Får grilla ordentligt med riktigt kött när jag kommer hem helt enkelt ;)



Sjukling :(


Vilken fest!

Hej mina små läsare :) klockan är nu 10:53 och jag vaknade runt niotiden av (som vanligt) vår väsnande rumskompis som ståjade i köket. Men det är väl bara att gå upp, man lär ju inte kunna somna om i alla fall med bank i skåpen och stenhårda hälar i golvet..

Sen desshar jag kollat på en film som heter Julie/Julia, den var helt okej faktiskt! Handlar om en tjej som gör alla recept i en kokbok som en känd författare/kock har gjort, och hon gör det under tidspress. Filmen är från 2009, kanske kommer ni ihåg den från reklamen?

Igår jobbade jag ju som sagt hela dagen, kom hem lite innan 23 igår och satte mej med Hanna framför teven en stund innan vi faktiskt gick och la oss så trötta som vi var. Rolig valborgsmässoafton måste jag tillägga ;P Får ta igen det nästa år! Känns ändå ganska skönt att man slapp vara bakfull idag... Men hoppas ni hade det riktigt trevligt igår :)

Nu måste jag äta frukost, har varit hungrig timmar.

Peace!


RSS 2.0